Data publicării:

Diana Tache, îngrozită de scenariul Ciucă-președinte: E pentru prima dată când pe mine mă înspăimântă

Autor: Liana Ganea | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Diana Tache a recunoscut de ce se teme cel mai mult când vine vorba de intrarea lui Nicolae Ciucă în Turul II și șansele de câștig ale PNL la prezidențiale.

Ca-n fiecare miercuri, Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache s-au reunit în platoul DC News pentru a dezbate cele mai noi și mai importante subiecte din scena poliică și nu numai. De data aceasta, în centrul atenției a fost candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Nicoale Ciucă.

"Cu toată dragostea, vorba dumneavoastră, domnule Chirieac, e complicat! E complicat cu toți cei 1200 de primari... iar eu am încredere în primarii PNL pentru că primarii PNL, întotdeauna, cel puțin de 20 de ani, au fost încolonați în spatele candidatului pe care l-au adus la putere susținând un singur lucru: N-avem încotro" a spus, convinsă, jurnalista Diana Tache.

Bogdan Chirieac a intervenit: Iar Nicolae Ciucă e și un candidat foarte bun. Însă vă semnalez că în 2019, în cazul doamnei Viorica Dăncilă (care-i o femeie absolut în regulă) a pierdut alegerile la 700 de primării PSD. Deci... dați-mi voie... vedeți PNL-ul pe undeva în momentul ăsta? Zău așa! Că de-aici vine și alunecarea lui Nicolae Ciucă. O fi el un candidat foarte bun, cu CV, cu ce vreți dvs., dar nu merge partidul în momentul acesta! De ce nu merge? Sigur că te gândești că dl. Ciucă trebuie să înceapă să dea ordine în partidul ăla...

Diana Tache a simțit nevoia să facă următoarea remarcă: O singură idee mai am, apropos de Ciucă în Turul II. Știm foarte bine că pentru Turul I sunt importante structurile (primării ș.a.m.d) și dacă într-adevăr generalul...  domnul Ciucă va intra în turul II (așa cum indică structurile de toate naturile)... cred că e pentru prima dată când pe mine teza asta a stabilității mă înspăimântă ușor! E o lume distopică în care mă voi trezi de la 1 ianuarie. În sensul în care nu ai cum să aduci un om doar pe bază de tabletă într-o formă atât de rea...

Mugur Ciuvică: În niciun caz, dacă ajunge (n.r. Nicolae Ciucă) în Turul II nu ajunge cu tableta. O să-l voteze o parte dintre români, fără discuție. Tableta poate doar sa regleze. O să vedem care-i scorul. Unde-i scorul? Există sondaje care-l dau pe Ciucă între 6% și 19%. Fiecare ia ce vrea din ele. Ce sondaje? Sunt vorbării! Sondajele care nu se dau publicității nu există!

Emisiunea completă, aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel