Data publicării:

Diana Tache: Drulă, mai demn decât liderii PSD și PNL din ultimii 20 de ani / Chirieac: E lovitură / Ciuvică: Cei de la USR nu-s demni, sunt penibili! video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Cristi Vescan
Inquam Photos / Cristi Vescan
Ex-miniștrii USR, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, sunt urmăriți penal în dosarul vaccinurilor anti-Covid.

Cătălin Drulă, președintele USR, a făcut scut în jurul Ioanei Mihăilă și în jurul lui Vlad Voiculescu. Liderul USR a declarat că Vlad Voiculescu rămâne pe lista candidaților USR pentru alegerile europarlamentare, spunând că acesta este un simbol, o victimă, un om inocent. Practic, USR a trecut de la „fără penali în funcții publice” la „penali pe lista la europarlamentare”.

Jurnalista Diana Tache a zis că este singurul lider politic care nu se grăbește cu „decapitarea”. Mai exact, de-a lungul vremii, liderii PSD sau PNL, când vedeau că vreun politician este chemat la DNA, imediat îl dădea afară din partid. 

3. INQUAM... (instant_voiculescu_dna_003_inquam_photos_octav_ganea_74501600.jpg)

Cu toate acestea, USR care spunea „fără penali în funcții publice” nu se dezice de oamenii săi, chiar dacă sunt urmăriți penal. Mugur Ciuvică a spus că tocmai de aceea, în opinia sa, sunt de-a dreptul penibili.

„Nu vi se pare că Drulă este mai demn decât liderii celorlalte partide ai căror o parte din membri au ajuns pe la închisoare în ultimii 20 de ani? Cum era unul chemat la DNA - nici măcar nu trebuia să fie pus sub acuzare, imediat partidul îl dădea afară. Așa s-au comportat PNL și PSD în ultimii 20 de ani. În schimb, Cătălin Drulă a zis: „dreptate până la capăt. Să ne demonstreze DNA vinovăția. Și facem bloc în jurul lui Vlad Voiculescu”. Mi se pare foarte tare!”, a zis jurnalista Diana Tache.

„Jos pălăria. N-aveți ce spune. V-a dat-o doamna Tache... Mai are un pic cade de pe scaun domnul Ciuvică. Așa tare l-ați lovit. Nu mai dați așa...”, a zis Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră”.

4. Inquam Pho... (update-ioana-mihaila-in-mandatul-meu--niciun-vaccin-nu-a-expirat---audieri-in-dosarul-vaccinurilor--vlad-voiculescu--la-dna-deciziile-erau-ale-domnului-citu--se-consulta-cu-domnul-iohannis_58887500.jpg)

„Diana Tache a făcut o prezentare corectă și sintetică a acțiunilor celor de la USR, dar asta îi face pe ei cu atât mai penibili... Faptul că vine acum USR și vorbește cum vorbim noi de 20 de ani...

Doamna Tache, nu îi face demni, ci îi face absolut penibili! Cei de la USR sunt niște epigoni penibili. De-aia sunt morți și îngropați: că au venit cu acest discurs. Cum să vorbească Vlad Voiculescu ca mine? Și eu am fost la DNA, citat ca martor, prin 2013, cu prostia aceea de dosar cu șantajul. Am făcut circotecă acolo pe stradă, la DNA, cu jurnaliștii. Cum să vină și el - mult mai puțin talentat - să facă circotecă așa cum am făcut eu? Oricine putea să o facă, dar nu el! De când s-a născut strigă „DNA, să vină să vă ia!”, „hoții la pușcărie!”, după care... când vine statul de drept să te bage și pe tine la pușcărie, stai și chițăi pe trotuar la DNA. Și morții aceștia, politic vorbind, mai au o strategie... vor cumva să-i tragă în chestia aceasta și pe Ursula von der Leyen, dar și pe Klaus Iohannis”, a zis Mugur Ciuvică.

5. foto: Inqu... (vlad-voiculescu-la-dna_58677600.jpg)

„Toate lozincile acelea cu „DNA să vină să vă ia”, „Hoții la pușcărie!”, „Fără penali în funcții publice!” erau valabile pentru celelalte partide”, a spus Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI: Care este cel mai bun europarlamentar român. Salariul și pensia unui ales în Parlamentul European. Toate detaliile, aici - https://www.dcnews.ro/care-este-cel-mai-bun-europarlamentar-roman-salariul-si-pensia-unui-ales-in-parlamentul-european-toate-detaliile-aici_941733.html

Iar concluzia lui Mugur Ciuvică a fost: „Păi de-asta USR este penibil”.

Vedeți mai multe la „Miercurea Neagră” de la DC News și DC News TV:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel