Diana Șoșoacă, un nou scandal la TV. Val Vâlcu: O minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Diana Șoșoacă, un nou scandal la TV. Val Vâlcu: O minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie! / Foto: Captură video Realitatea Plus
Diana Șoșoacă, un nou scandal la TV. Val Vâlcu: O minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie! / Foto: Captură video Realitatea Plus
Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal în direct la TV. 

Diana Șoșoacă a fost invitată în această seară într-o emisiune de la Realitatea Plus care avea ca scop o dezbatere pe tema pandemiei COVID și a vaccinării. Invitat a fost și un procuror italian, pe nume Angelo Georgianni, care a pus la îndoială existența pandemiei, dar și eficiența vaccinurilor, lansând acuzații grave. Ideile acestuia au fost susținute de Diana Șoșoacă care a spus că nu crede în decedații din cauza pandemiei și a aruncat vina pe oculta mondială pentru uciderea a milioane de oameni cu serurile anti-COVID. 

Toți ceilalți invitați care au avut o altă părere și au încercat să argumenteze, prin studii și dovezi, că nu este așa, au fost luați la rost. Mai mult, Diana Șoșoacă l-a acuzat pe Val Vâlcu că l-a jignit pe procurorul italian, asta deși jurnalistul doar și-a expus punctul de vedere atunci când i-a fost dat cuvântul, punct de vedere diferit față de cel al Dianei Șoșoacă și a lui Angelo Georgianni. Deși jurnalistul a încercat să explice de ce aceste teorii conspiraționiste nu pot fi luate în calcul, Diana Șoșoacă l-a întrerupt în mod repetat, atât pe el, cât și pe alți invitați. Mai mult, prezentatoarea emisiunii a avertizat-o de câteva ori pe Șoșoacă că îi va fi închis microfonul, dar aceasta a continuat. Astfel, la un moment dat jurnalistul Val Vâlcu i-a spus să explice cu ce anume a fost jignit procurorul italian. "Aceste cuvinte, așa zisa jignire este doar o minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie.", i-a spus Val Vâlcu.

Redăm dialogul dintre cei doi: 

Diana Șoșoacă: Au jignit un mare magistrat. Aveți un invitat străin, dacă sunteți gazdă, respectați-l ca atare.

Val Vâlcu: Aceste cuvinte, așa zisa jignire este doar o minciună în gura dumneavoastră alături de o carie. Cu ce l-a jignit cineva pe acest domn? 

Diana Șoșoacă: Îi permiteți și domnului Angelo...

Val Vâlcu: Cu ce l-a jignit cineva pe acest domn? Spuneți cuvânt cu cuvânt.

Diana Șoșoacă: Nu l-ați lăsat să vorbească...

Val Vâlcu: Doamnă, mințiți încontinuu. Minciuni!  Spuneți cu ce l-a jignit cineva pe acest om, altfel tot ce spuneți este o minciună. Faceți niște afirmații mincinoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel