Diana Șoșoacă și Ringo Dămureanu, replici acide în direct: Eu am băgat AUR în Parlament / Hai SICTIR!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video: RealitateaPlus
Captură video: RealitateaPlus
Ringo Dămureanu, deputat AUR, și senatoarea Diana Șoșoacă s-au certat în direct la TV.

Diana Șoșoacă l-a acuzat pe Ringo Dămureanu că a fost șoferul Olguței Vasilescu. Afirmația l-a enervat pe deputatul AUR, iar între cei doi s-a iscat o ceartă. Mai mult, Diana Șoșoacă și-a asumat toate meritele și a susținut că ea este cea care a adus AUR în Parlament. Tot ea a afirmat că nu a fost niciodată membru AUR. Totul în contextul în care Șoșoacă a ajuns în Parlament pe listele AUR, dar a fost exclusă din acest partid în luna februarie, din cauza faptului că s-a filmat în timpul unei petreceri, unde a cerut dedicații pentru Raed Arafat, sfidând regulile impuse în pandemie de statul român. În cadrul aceleași emisiuni, Șoșoacă a precizat că își va crea un nou partid, iar acest lucru se va întâmpla în curând. 

VEZI ȘI: Filmarea pentru care Diana Șoșoacă a fost EXCLUSĂ din AUR

Redăm integral dialogul dintre cei doi:

Diana Șoșoacă: Ca să știe toată lumea. Eu nu sunt membru AUR. Nu mai sunt membru din luna februarie, vreau să știe toată România pentru că sunt foarte mulți oameni care îmi spun că sunt de la AUR. Nu, nu sunt de la AUR. AUR-ul nu are un membru pe nume Diana Ivanovici Șoșoacă.

Ringo Dămureanu: Și nici nu ați fost vreodată..

Diana Șoșoacă: Stimate domnule Ringo Dămureanu, eu vreau să vă spun un singur lucru, AUR-ul nu a avut niciodată un membru Șoșoacă pentru că nu vă puteți permite.

Ringo Dămureanu: Dar v-am băgat în Parlament.

Diana Șoșoacă: Eu am băgat AUR în Parlament pentru că dvs. nu ați avut nici 5%. Trebuie să mulțumiți unui om care v-a adus.

Ringo Dămureanu: Asta e poveste. În Iași ați luat fix același număr de mandate ca și în Botoșani și Vaslui. Ați avut același număr de mandate.

Diana Șoșoacă: Știu cum v-a pus Olguța șofer. (...) Mă ridic și plec. 

Ringo Dămureanu: Hai sictir! De unde aveți doamnă așa informație? Scrie în CV-ul meu așa ceva? Doamna primar Olguța Vasilescu îmi propune mie acum de birou parlamentar boxe de 2 metri și de 8 metri. Înțelegeți? Acesta e respectul pe care îl are Olguța Vasilescu față de un reprezentant ales al poporului, iar această doamnă lansează infecții pentru că asta știe să spună. Doamna Șoșoacă, rușine să îți fie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel