UPDATE: Silvestru Șoșoacă, cu brățară de monitorizare (FOTO) / Diana Șoșoacă, ordin de protecţie împotriva soțului ei. "Îmi este frică pentru viaţa mea şi a copilului meu"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Diana Şoşoacă a obţinut un ordin de protecţie împotriva lui Silvestru Şoşoacă.

UPDATE 3:

Silvestru Șoșoacă a venit în platoul România TV, acolo unde și-a arătat brățara de monitorizare care i-a fost montată la picior. El a declarat că va face contestație.

”Telefonul acesta intră în conexiune cu al Dianei. Dacă mă apropii la mai puțin de 200 de metri intră în alarmă. Eu sper să fie doar o zi și mâine dimineață să o rezolv. Echipa de avocați care a lucrat toată seara, nu lângă mine, dar m-au consiliat și m-au ținut cald, tot timpul, au pregătit deja un atac asupra deciziei ăsteia și numai un magistrat poate să facă asta.

Am posibilitatea să contest în cel mult 48 de ore. Este totul formulat, dimineață o să ajungă la procuror, procurorul la judecător și să sperăm că scap.
Telefonul nu are voie să stea sub 30% (n.r. baterie), iarăși intră o anumită alarmă. Dacă nu, mă caută poliția, îmi bate în ușă. Presupun că mă găsește după GSP-ul de la brățară”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Foto: Captură video România TV

UPDATE 2:

Diana Șoșoacă a ieșit din secția de poliție. Oamenii legii i-au montat brățara de monitorizare lui Silvestru Șoșoacă. Senatoarea a arătat în fața presei cum funcționează alarma acestui sistem.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE 1:

Diana Șoșoacă a ajuns la aceeași secție de Poliție la care se află acum și Silvestru Șoșoacă, lansând noi acuzații la adresa soțului ei, dar și la adresa jurnaliștilor, despre care a spus că nu ar relata îndeajuns punctele ei de vedere în acest scandal.

Știrea inițială:

Scandalul din familia Şoşoacă ia amploare. Diana Șoșoacă a obținut un ordin de protecţie provizoriu împotriva soțului ei și îl acuză că ar fi fost agresiv atât cu ea cât şi cu fiica lor în vârstă de 11 ani. Cei doi se află acum în plin proces de divorț.

Silvestru Şoşoacă ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie şi nu s-ar fi prezentat la secţia de Poliţie, iar acum ar urma ca oamenii legii să îi monteze o brațară de monitorizare.

VEZI ȘI: Silvestru a băgat divorț de Diana Șoșoacă: Scopul meu e să nu-mi facă numele de râs și doar eu să duc numele Șoșoacă mai departe

"Îmi este frică pentru viaţa mea şi viaţa copilului meu pentru că ştiu de ce este capabil. Ştiu câtă ură are împotriva mea şi a copiilor mei. Nu îmi e frică de ucraineni mai mult decât de acest om care poate să acționeze într-un mod abominabil. Ordinul de protecție există şi pentru agresiune psihologică nu numai bătăi", a spus Diana Şoşoacă la Antena 3 CNN.

Reacția lui Silvestru Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă neagă acuzațiile lansate de soția lui.

"Nu am văzut-o de săptămâni întregi, deci nu am dialogat cu ea decât prin intermediul presei și online", a spus acesta, izbucnind în râs atunci când jurnaliștii i-au spus că Diana Șoșoacă a declarat că el a agresat-o emoțional și fizic.

"Sper că nu îmi pun brățară. Nu am pățit niciodată așa ceva", a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă a agresat-o vreodată fizic pe soția sa, acesta a afirmat: "Nici vorbă. Vrea să se bage în seamă, vrea publicitate. A început campania electorală, iar ea nu are niciun program, nu are niciun om valabil, nu are pe nimeni, nu are primar la Primăria Generală, nu are primar la Sectorul 1, nu are la Sectorul 2, nu are nimic. Oamenii buni i-a dat afară".

Poliția Capitalei a transmis că cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel