Diana Dumitrescu, mireasă pentru a doua oară: A fost mai greu ca prima oară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nuntă Diana Dumitrescu
Nuntă Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu s-a căsătorit pentru a doua oară. Vedeta mărturisește că s-a gândit să facă nunta cu două săptămâni în urmă și a avut emoții mai mari ca prima dată.

„Sunt un pic răgușită, mulțumesc pentru urări. A fost emoționant, obositor, cu bucurie, cu veselie, cu dans și cu prieteni dragi. Am vrut să se întâmple totul în natură, așa s-a și întâmplat, norocul nostru a fost că am avut vremea de partea noastră. Am tremurat un pic la cununia religioasă, dar a fost foarte frumos.

A fost în Poiana Brașov, în pădure. Am făcut într-o poiană cununia religioasă, iar petrecerea a fost într-un restaurant.

(w670)

M-am hotărât în urmă cu două săptămâni să mă căsătoresc, Majda nu știa nimic, am anunțat-o când am început să anunț lumea cu 10 zile înainte. Ne-am hotărât, am făcut-o și iată că a fost foarte frumos. Sunt foarte fericită, am fost foarte emoționată, a fost mai greu ca prima oară.

Am avut trei perechi de nași. Au fost foarte puține persoane, doar familiile noastre și prietenii buni. Am stat până dimineață, au fost mai mult de 12 ore intense” a spus Diana Dumitrescu, la „Agenția VIP”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel