Diana Dumitrescu, mesaj pentru un bărbat: Dacă nu era el, picam în depresie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Diana Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant actorului Dan Rădulescu, bărbatul cu care a avut o relație de câteva luni după divorțul de Ducu Ion.

"Dan m-a ajutat enorm, am avut o relație de 8-9 luni. Dacă nu era el, probabil că aș fi căzut în depresie. Am fost foarte aproape, la un pas, dar el m-a ajutat. În primul rând, mi-a arătat o altă lume. M-a scos din lumea mea, din cotidianul meu, m-a dus la teatru. Eu joc, dar atunci eram mai mult pe platorurile de filmare, nu prea aveam legătură cu teatrul.

Mi-a reamintit un lucru care mie îmi plăcea foarte mult, dar pe care nu-l mai făcusem de mult, să citesc. Evident, citeam scenarii, dar nu despre asta era vorba. Îmi aduc aminte că mi-a dat să citesc Marile speranțe, a lui Dickens. Am citit cartea în două zile și m-am ridicat, mi-am zis wow, hai că mi-e bine, uitasem de ale mele.

Mi-a mai spus un lucru extraordinar, că nu trebuie să-mi fie rușine să sufăr, pentru că e perfect normal. Eu, când sufeream, când plângeam, nu voiam să mă vadă nimeni", a spus actrița pentru  A List Magazine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel