Diana Bulimar, Olimpiadă 2012. Antrenor, primele declarații după ce sportiva a aruncat bomba
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Diana Bulimar a făcut o dezvăluire neașteptată, în cadrul emisiunii Exatlon, cu o zi înainte să fie eliminată. Fosta gimnastă a oferit detalii de culise de la Olimpiada din 2012 de la Londra.

Ce spusese Diana Bulimar

"Adevărul este că săptămâna asta a fost un rollercoaster emoțional, am avut păreri diferite despre acest show, mi-am dat seama că este un reality show, mi-am dat seama că regulile se pot schimba și că nu este ceva exact, mi-am dat seama că trebuie să mă adaptez. Din săptămâna asta, am învățat că lumea este nedreaptă și că nu contează cât muncești dacă este cineva mai bun lângă tine ti se poate lua acel dar, iar aici vine comparația.

Eu am prins o singură Olimpiadă, cea de la Londra, în 2012. Luasem deja o medalie și mă calificasem deja într-o finală Olimpică. Din fericire sau din păcate, colega mea, care era mai bună ca mine, era următoarea. Și, trăind în România, și putând să se facă singurele schimbări, m-am dus la doctor, să mă dau accidentată și să concureze ea în locul meu.

Nu știam ce să simt, dintr-o parte eram atacată de săgeți... Familia îmi era alături și trebuia să își dea acceptul pentru acel fapt și care nici până în momentul de față nu a fost semnat. Părinții mei nu și-au dat acordul. Colega mea Larisa (n.r. Larisa Iordache) a primit șansa, mă bucur că a avut acea șansă și a trăit ce a trăit pe bârnă. Simțeam că sunt moartă, aveam 14 ani de gimnastică, simțeam că am muncit atâția ani pentru acel moment și mi-a fost luat. Nu vreau să răscolesc amintiri, vreau doar să spun că sunt împăcată cu acea decizie", a povestit Diana Bulimar, în cadrul competiției Exatlon.

Primele declarații din partea antrenorului

Primul antrenor al Dianei Bulimar a fost prezent în platoul WOWbiz și a comentat declarațiile gimnastei. "După ce am lucrat cu ele, din 2007, atunci am mers prima dată cu Larisa Iordache la lotul junioarelor, apoi ni s-a alăturat și Diana. De acolo, am mers la Deva, iar din 2011, am predat fetele la Izvorani, iar eu cu soția mea ne-am întors la Deva și am revenit la lotul de junioare, în cadrul Centrului Olimpic de la Deva.

Au fost discuții, noi nu am fost acolo. În momentul în care prima rezervă e de la tine din țară, poți să înlocuiești, dacă ai motive temeinice. Diana nu a fost accidentată. Eu nu știu să fi fost. Știu că părinții ei nu au vrut să semneze. Larisa întotdeauna a avut notă de plecare mai mare, era campioană europeană la bârnă, deci avea șansă la medalie. Larisa se accidentase la Londra, de asta nici nu a putut să facă lucrurile cum și-a dorit", a spus antrenorul Cristian Moldovanu.

[citeste si]

Echipa WOWbiz a încercat să îi contacteze pe Mariana Bitang și Octavian Bellu, însă nu au dorit să comenteze informațiile apărute. În altă ordine de idei, precizăm că Diana Bulimar a fost eliminată din cadrul competiției Exatlon, după ce a fost propusă spre eliminare de către Cătălin Cazacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel