Diamantul roz de 24 de milioane de dolari implantat în fruntea rapperului Lil Uzi Vert ar fi fost SMULS de fani
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Lil Uzi Vert
Foto: Facebook Lil Uzi Vert
Rapperul Lil Uzi Vert spune că fanii i-au smuls diamantul de 24 de milioane de dolari implantat în frunte.

Rapperul Lil Uzi Vert a declarat că fanii i-au smuls diamantul roz pe care și-l implantase în frunte, când a sărit în mulțime la un concert. scrie TMZ.

„Am avut un concert la Rolling Loud, am sărit în mulțime și atunci mi l-au smuls”, a explicat Lil Uzi Vert, menționând că și-a recuperat ulterior piatra prețioasă, fără a oferi alte detalii.

De ce și-a pus un diamant în frunte

În același interviu, el a explicat că a ales să-și implanteze diamantul valoros în frunte pentru că i s-a părut cel mai sigur mod de a-l păstra. „Mi s-a părut că altfel l-aș putea pierde”, a spus acesta.

Rapperul a spus că după concert diamantul a fost implantat la loc și că acum totul este în regulă. Potrivit publicației citate, rapperul pare extrem de liniștit, având în vedere faptul că în februarie, vorbind cu fanii pe Twitter despre diamantul din frunte, a spus că îndepărtarea lui este riscantă și ar putea să îi pună viața în pericol. Rapperul Lil Uzi Vert  a spus că și-a cumpărat acest diamant după ce a economisit bani mai mulți ani la rând.

Mituri despre diamante. Cele mai populare pietre prețioase nu sunt chiar atât de...prețioase

Miturile legate de diamante pietre sunt multiple, dar Gem Society a demontat unele dintre acestea. 

Diamantele sunt pietre rare

Diamantele sunt cele mai dure pietre folosite pentru bijuterii. În afară de acest aspect unic, nu există alte specificații sa le spunem tehnice, care să le scoată în evidență. Toate specificațiile pietrelor destinate bijuteriilor sunt rare, întrucât fac parte dintr-o fracțiune infim de mică a Pământului. Ca să demonteze și mai ușor această idee, experții pun o întrebare: câte persoane care dețin cel puțin un diamant cunoști?

Diamantele sunt cele mai scumpe pietre

Niciun tip de piatră nu poate fi catalogată drept cea mai scumpă. Pentru a compara valoarea unei pietre, aceasta ar trebui evaluată în funcție de mărime și calitatea ei. Rubinele roșii pure sunt o specie de pietre atât de rare, încât nu există un preț estimativ pe piață. Prețul rubinelor care poate fi găsit este cel oferit pentru rubinele Burmeze. Alte mituri despre diamante, găsești AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel