Dialog între un șofer și un polițist: Pe Waze arată că sunteți pe cealaltă stradă / Vă sfătuim să utilizați o altă aplicație
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Dialog între un șofer și un polițist: Pe Waze arată că sunteți pe cealaltă stradă / Vă sfătuim să utilizați o altă aplicație  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Dialog între un șofer și un polițist: Pe Waze arată că sunteți pe cealaltă stradă / Vă sfătuim să utilizați o altă aplicație / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Între un polițist de la rutieră și un șofer a avut loc o conversație care a stârnit amuzamentul în mediiul online.

Ministerul Afacerilor Interne a stârnit amuzamentul internauților după ce, într-o postare pe pagina de Facebook, a redat dialogul dintre un polițist de la rutieră și un șofer debusolat de faptul că a fost oprit de organele legii:

„Dialog între un polițist de la rutieră și un conducător auto:

- Nu aici trebuie să fiți. Pe Waze arată că sunteți pe cealaltă stradă.

- Ne vom muta și acolo.

- Când?

- După ce apărem pe Waze aici. Vă grăbeați, aveați viteză excesivă.

- Nu despre viteză e vorba, domnule polițist. Sunteți poziționați greșit. Asta ,așa, ca recomandare.

- Tot ca recomandare, vă sfătuim să utilizați o altă aplicație.

- Știți ceva mai sigur?

- Da! Există aplicații pentru taxiuri.

- Eu nu sunt taximetrist.

- Aplicații pentru clienți, domnule. Pentru următoarele 90 de zile permisul dumneavoastră de conducere rămâne la noi. Ați avut viteză și chiar despre ea este vorba.

- Și eu ce fac?

- Acum faceți bine. Dacă nu vă opream, erați în pericol să produceți un accident și atunci chiar nu era bine!

Vă recomandăm să folosiți aplicațiile pentru a alege ruta cea mai bună, nu pentru a ocoli echipajele de poliție!

Decât să ocolești, mai bine respecți legea… altfel, cine știe ce întâlnești!“, au scris pe Facebook cei de la Ministerul Afacerilor Interne.

Postarea a adunat peste 14.000 de aprecieri, dintre care jumătate sunt de amuzament.

Prins la frontieră cu o dublură a permisului de conducere. Motivul prezentării falsului este unul de-a dreptul amuzant

Un bărbat cu cetățenia Republicii Moldova, de 34 de ani, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals este acum cercetat penal de polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița. Acesta a motivat vameșilor că a prezentat o dublură a permisului de conducere, pentru ca, în caz că îi va fi reținut pentru încălcarea legilor circulației în spațiul Schengen, să fie luat cel fals, el urmând să circule apoi cu permisul auto valabil!

Mai precis, în data de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, acesta s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, conducând un autovehicul, înmatriculat în Cehia. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de pașaportul biometric și un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel