Diaconu, replică DURĂ după ATACUL la adresa lui Rafila: "Nu e un SECRET. Va IEȘI CÂȘTIGAT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Psihiatrul Gabriel Diaconu a scris un mesaj dur după ce familia medicului Alexandru Rafila a fost atacată. 

"Diverși indivizi s-au apucat să îi porcăie reputația doctorului Rafila. Acum, că și-a anunțat intenția de a candida, candidatul Rafila e supus aceluiași tratament care a făcut posibil, ironic, tocmai Parlamentul de inepți cu care ne-am ales, și pe care l-am ales din lipsă de doritori. Nu e un secret pentru nimeni că n-am simpatii pesediste, acest ciudat, și putrezind, reces postcomunist până parcă mai ieri. N-are nicio treabă partidul trandafirilor, moșit de Iliescu, cu social-democrația prin țărișoara noastră, dovadă fiind flora și fauna care l-au ridicat, malignizat și transformat în, probabil, cel mai urât substantiv bazat pe o abreviere.

Dar e treaba lui Rafila dacă se simte, ori ba, confortabil în compania unor oameni cu tepe, cu care sigur nu e de una și aceeași doctorul, și profesorul de microbiologie pe care eu îl cunosc. Tot treaba lui a fost și 10 ani în urmă, când s-a înregimentat, dar și că, mai recent, admite a fi posibil să fii cu dânsa într-însa, și cu sufletul în rai. Niciunul din scuipătorii lui nu-i ajunge totuși nici până la genunchi în ce privește reputația și pregătirea. În ultimii ani, vocea doctorului Rafila a fost printre puținele rămase lucide, inclusiv pe parcursul pandemiei de Covid.

Am făcut împreună cu el multe lucruri bune pentru România, iar omul pe care eu îl știu are și cinste, și obraz profesional. Nu suntem doar copiii părinților noștri. Ce-i drept, purtăm uneori povara păcatelor lor. Dar justiția nu reține, decât primitiv, atare obligații. Statul de drept nu poate să impute urmașilor vreo plată, penitență sau pedeapsă. Astfel că eu îi dau un vot de încredere doctorului Alexandru Rafila. Pe care n-am să îl votez la parlamentare, dar nu pentru că el, cât pentru pedigriul formațiunii politice care i-a încredințat mandat. Dar dacă pe Rafila îl vor vota “poporul pesedist”, cred că poporul pesedist va ieși câștigat", a scris Gabriel Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel