Diaconu este așteptat de liberali în ALDE. Cum le răspunde
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liberalii și-au exprimat dorința ca în condițiile în care Mircea Diaconu ar ajunge în Parlamentul European, marele actor să se alăture grupului liberalilor de la Bruxelles. Acesta a comentat subiectul respectiv în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3 .

Conducătorul campaniei PNL pentru europarlamentare, Marian Petrache, a declarat, citat de stiripesurse.ro: „Bineînțeles că Mircea Diaconu ar fi adus un plus de valoare listei noastre, dar asta e. Îi dorim succes lui și-l așteptăm în grupul europarlamentarilor liberalilor europeni”.

Și europarlamentarul PNL, Renate Weber, și-a exprimat speranța ca Mircea Diaconu să se alăture liberalilor europeni, în situaţia în care va fi ales în Parlamentul European.

„Domnul Diaconu, când a plecat practic din PNL, a plecat tocmai ca să încerce acest lucru. Domnul Diaconu singur a spus, nu este treaba unui partid să se bată cu un anume sistem şi cu o anume conjunctură, un partid trebuie să-şi vadă, sigur că da, de lista lui, de interesele pe care le are, dar dânsul a ales să poarte această bătălie. Iată, a făcut-o cu succes, poate să candideze, eu tot ce pot să sper este că dacă domnul Diaconu vine membru în Parlamentul European, va veni tot la grupul ALDE”, a spus Renate Weber, potrivit Mediafax.

„Ca independent nu poate face mare lucru”

Deputatul PNL, Mihăiță Calimente, a transmis, la Antena 3, că Mircea Diaconu „nu ar putea face mare lucru ca independent în Parlamentul European”, exprimându-și speranța ca marele actor să se alăture europarlamentarilor liberali.

Prezent în emisiunea „Subiectiv”, moderatorul Răzvan Dumitrescu l-a invitat pe Mircea Diaconu să comenteze posibilitatea de a se alătura grupului ALDE.

„Nu mă gândesc atât de departe. Când va fi cazul vom discuta”, a replicat actorul.

Vezi și: Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare. Decizia CAB, definitivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel