Diaconu, din CULISELE Parlamentului European: Așa s-a întâmplat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ana Diaconu își ține prietenii virtuali la curent cu ceea ce face tatăl său în Parlamentul European. 

Fiica maestrului a postat pe pagina de Facebook "Pentru Mircea Diaconu" câteva fotografii făcute la Bruxelles, alături de o descriere. Ea a povestit și un moment amuzant cu cafeteria Parlamentului European.

VEZI ȘI: Ciutacu: Care este mai curvă în căsnicia asta? Diaconu: Este absurd, dement, sinucigaș

"Nu prea am avut timp de fotografii la primul drum la Bruxelles, însă vă trimit ce am apucat să pozez. Parlamentul European este evident imens. Este format din două clădiri principale, unite printr-un culoar. Etajul 3 este cel mai important. Acolo se întâmplă totul. Sala de plen, studioul tv, birourile,sălile de ședințe și mai ales cafeneaua unde se iau marile decizii, toate sunt la etajul 3.

Personajul de desene Mickey Mouse este extrem de important la Bruxelles. Sub acest nume este cunoscută cafeteria Parlamentului datorită scaunelor extrem de colorate si haioase, niște pete de culoare în atmosfera serioasă, gri și mai mult ploioasă de acolo. Am auzit că la un moment dat cei de la administrativ au schimbat scaunele vesele cu fotolii gri din piele. Când funcționarii parlamentari au revenit la muncă și nu au mai găsit scaunele colorate, au fost extrem de supărați și au refuzat să mai lucreze până când acestea nu vor fi aduse înapoi. Și asa s-a și întâmplat!
Drept urmare la o cafea la "Mickey Mouse" se pune la cale și se decide viitorul Europei", a scris Ana Diaconu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel