Diaconescu (PMP), semnal NEGRU pentru zona economică venit de la nivel înalt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cristian Diaconescu / Foto Facebook, arhivă
Cristian Diaconescu / Foto Facebook, arhivă
Cristian Diaconescu (PMP) a atras atenția la DC News TV că 'nu mai avem bilaterale cam cu nimeni'.

După ce a vorbit despre situația din interior Partidului Național Liberal, despre PNRR, creșterea economică, valul patru de pandemie și pregătirile pentru școli și spitale, Cristian Diaconescu (PMP) a adus în discuție subiectul proiectelor bilaterale. 

'N-am elemente de detaliu, dar are un anumit tip de semnificație faptul că noi, practic, nu mai avem bilaterale cam cu nimeni.', a afirmat președintele PMP, Cristian Diaconescu, la DC News TV. 

El a menționat că 'nimeni nu mai vine în proiecte bilaterale la noi', numind acest lucru 'un semnal inclusiv pentru zona economică'.

'Politicul deschide calea, iar apoi vine zona investițională.', a punctat el. 

'Am auzit tipi nervoși, cum se duc la ambasadorii statelor europene, în diverse locuri, în ministere. Mi-aș dori și ai mei să rupă ușa la ministere, în diverse instituții, pentru că asta e lumea în care trăim!', a conchis el. 

VEZI ȘI: Creșterea economică. Diaconescu (PMP): O minciună jenantă!

Întrebat de către analistul politic Bogdan Chirieac cum comentează prăbușirea nivelului de trai în România, președintele PMP, Cristian Diaconescu, a preferat să se refere 'doar la unul de atitudine'.

'În momentul în care ți-ai asumat guvernarea și ai probleme atât de serioase în partid, cum este cazul PNL, dă-te domle' un pic la o parte, rezolvă problemele și întoarce-te după aceea.', a spus Cristian Diaconescu la DC News TV. 

'În acest moment, nici cei 13% din PNRR eu nu cred că vor ajunge în România, până la  începutul anului viitor. De ce? Dacă mergem după declarațiile publice ale șefului USR-PLUS, în octombrie s-ar aproba respectivul plan... Eu am alte date, că nu se va aproba chiar în octombrie.', a adăugat președintele PMP, menționând că 'e doar un exemplu'. 

'E o minciună jenantă'

Cât despre creșterea economică, președintele PMP Cristian Diaconescu a acuzat că la mijloc este 'o minciună jenantă'. (Citește continuarea articolului AICI.)

Diaconescu a vorbit la DC News TV și despre situația din Afganistan

Extragerea de către ţările Uniunii Europene a oamenilor pe care i-a avut în Afganistan nu s-a făcut într-un mod organizat, nefiind o acţiune coordonată la nivelul UE, a susținut Diaconescu la DC News TV. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel