Diabet și obezitate, riscuri în pandemia de COVID-19. Academia de Sănătate
Autor: Dana Lascu | Publicat pe: 11 mai 2020 / 04:57
WhatsApp
Pacienții cu diabet și cei cu obezitate au risc crescut de infectare cu noul coronavirus. Cum se protejează ei în pandemia cu COVID-19, aflați, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, pe DC News, DC Medical și DC NewsTV.

Două dintre principalele categorii cu risc crescut de infectare cu noul coronavirus și care întâmpină probleme deosebite în pandemia de COVID-19 sunt pacienții cu diabet și cei cu obezitate. De ce aceste patologii cresc riscul de infectare, cum se pot proteja persoanele care au aceste afecțiuni și ce pot face medicii de specialitate suplimentar pentru a le veni în ajutor, vom afla astăzi, la Academia de Sănătate.

Academicianul dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii, va aborda acest subiect alături de trei invitați de marcă: Prof.dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române, Prof.dr. Gabriela Roman, Președinta Federației Române de Diabet și Conf.dr. Cornelia Bala, Președinta Asociației Române de Educație în Diabet.

Emisiunea va fi retransmisă de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV.

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro