Dezvăluiri din PNL: De Ce a fost ales Dacian Cioloș pentru funcția de premier - EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Unul dintre liderii PNL a explicat pentru DCNews criteriile pe baza cărora Dacian Cioloș a fost ”tehnocratul” ales de președintele Klaus Iohannis  pentru funcția de premier.

”Dl Cioloș a fost comisar european politic. Dânsul a reprezentat Partidul Popular European. Deci, ca să spun așa, e un tehnocrat-politician, sau un politician-tehnocrat, sau cum să-i spunem?”, a fost întrebat prim-vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, miercuri, la DCNews Live, de analistul politic Bogdan Chirieac.

”Dl Cioloș nu e un politician clasic, în sensul în care s-a format într-un partid, a candidat la o funcție de conducere într-un partid, face parte dintr-o echipă politică. Sigur, a fost ministru într-un guvern politic, ministru al Agriculturii, un ministru al Agriculturii bun și apreciat, și a fost comisar asumat de PPE.

Evident că are și o componentă politică cariera domniei sale. Și funcția de prim-ministru este o funcție politică, dar nu face parte din grupa de politicieni clasici ai partidelor din România”, a replicat Cristian Bușoi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel