Dezvăluire despre începuturile Pro TV. Ştefan Mitroi: Nu le dădeam nicio şansă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Pro TV
Pro TV
Jurnalistul, scriitorul şi publicistul Ştefan Mitroi a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a povestit, printre altele, şi despre cum vedea din poziţia pe care o ocupa în anii '95 în TVR lansarea postului de televiziune Pro TV. 

Ştefan Mitroi a dezvăluit că, în 1995, atunci când s-a lansat Pro TV-ul, nu dădea nici el, nici alţi oameni importanţi din TVR, prea multe şanse tânărului post TV privat. Lucru care, după cum a recunoscut şi el, s-a dovedit că nu a fost adevărat. Iată ce a dezvăluit Ştefan Mitroi despre acel moment:

"Eram chiar la TVR în acea perioadă. Am plecat de la Tineretul Liber, am ajuns prin ’93 la TVR. Dacă-mi aduc aminte de cel care eram eu atunci – fără să fi fost un om de televiziune, eram mai mult un om de vorbe decât un produs al televiziunii -  dar priveam şi eu cu superioritate, cu un fel de îngâmfare: ‘eh, Pro TV’, adică noi ne socoteam buricul pământului televizistic. Într-un fel era şi adevărat, nu din punctul meu de vedere ci al altora: întrucât şi Pro TV şi celelalte televiziuni şi-au luat nişte meseriaşi din TVR pentru că acolo a rămas, multă vreme, izvorul acestei profesii în România. (...)

"Nici eu nu mă mai uit la TVR acum"

Cât priveşte concurenţa cu Pro TV pe segmentul matinal, Ştefan Mitroi a declarat: „Nu prea mă uitam, pentru că fiind eu însumi implicat în realizarea matinalului de la TVR, unde aveam în fiecare dimineaţă un invitat şi nu exista prompter şi nici nu notam întrebările. (...) Nu aveam timp să mă uit la ce făcea Pro TV.  Şi, repet, era superioritatea, îngâmfarea de care vorbeam mai devreme, spuneam ‘eh, nu au nicio şansă ăştia’ şi nu au stat aşa lucrurile, s-a văzut după aceea. Nici eu nu mă mai uit la TVR acum."

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Ştefan Mitroi:

Vezi şi: Maria Ghiorghiu, previziune: ”Se va produce și nu va trece neobservat”

Alegeri Ucraina. Surpriză în sondaje. Cine e marele favorit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel