Data actualizării:
Data publicării:

Dezvăluire colosală: Cu cine a vorbit la telefon fata din Vaslui în timpul violului

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Noi dezvăluiri colosale ies la iveală în cazul fetei violate din Vaslui.

Deși a spus că nu a putut să aibă acces la telefonul mobil în timpul violului, iată că fata din Vaslui a vorbit cu un prieten chiar în timp ce era batjocorită.

Vasile Vlad Pintilie este cel care a sunat-o pe victimă exact în momentul în care era siluită de Silviu Burada. Aceasta i-a spus la telefon că este într-o mare belea, dar n-a cerut ajutorul.

După ce a dat declarația la Poliție, martorul a dispărut din țară și a revenit după ce apele s-au liniștit. Acum, Vasile Vlad Pintilie a spus că nu i s-a părut atunci că fata ar fi avut nevoie la ajutor, notează Vremea Nouă.

CITEȘTE ȘI: INTERZIS MINORILOR. IMAGINI INCENDIARE CU FATA VIOLATĂ DIN VASLUI

Întrebat de reporterii ziarului Vremea Nouã despre ce își amintește că s-a întâmplat în acea zi, Pintilie a povestit că a sunat-o pe fată la telefon în timp ce aceasta era siluită pe câmp.

"Nu părea să aibă probleme. Mi-a răspuns o dată și mi-a spus că este într-o mare dilemã (!?), cam așa ceva. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Când am fost chemat la Politie am povestit totul. Un polițist mi-a scris declarația. Eu doar am semnat-o. Am încercat să o citesc, dar nu înțelegeam scrisul, probabil că a scris ce-am spus eu. Îmi aduc aminte cã mi-a pus în paranteze la cuvântul dilemă, belea, dar să știți că fata la telefon atunci mi-a zis că este într-o mare dilemă, nu belea cum insista polițistul. Apoi am plecat la muncă în Germania și o perioadă n-am știut nimic. Când m-am întors am aflat că am fost citat cu mandat de aducere", a povestit Vasile Pintilie.

VEZI ȘI: Șeful Pro TV, despre cazul Măruță-fata violată din Vaslui: Nicio greșeală profesională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel