Deznodământ neașteptat în cazul azilelor groazei? Avocatul Moloman: Lucrurile nu sunt chiar așa cum par
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Imagine creată de Rawpixel.com pentru Freepik
Imagine creată de Rawpixel.com pentru Freepik
Cazul azilelor groazei, așa cum a fost mediatizat acum aproape un an, ar putea avea un deznodământ neașteptat pentru mulți.

Cazul azilelor groazei, așa cum a fost mediatizat acum aproape un an, ar putea avea un deznodământ neașteptat pentru mulți, a declarat avocatul George Moloman la emisiunea Culisele Justiției de la DC News TV.

Asumându-și poziția subiectivă în discuție, ținând cont că reprezintă apărarea, Moloman este de părere că percepția asupra a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat a fost una distorsionată. Recunoscând gravitatea imaginilor și videoclipurilor apărute în spațiul public ca urmare a mediatizării cazului, acesta insistă că a existat o presiune foarte mare și nejustificată pe instanțele de judecată.

„Să știți că lucrurile nu sunt chiar așa cum par. E adevărat că la televizor am văzut niște imagini groaznice dacă mă întrebați pe mine – cu oameni în vârstă, cu probleme și așa mai departe – însă confuzia s-a făcut încă de la început. Nu știu dacă este vina presei, dar...” – Vezi în format video pe DC News TV adevărul despre ce s-a întâmplat în acea perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel