Urmărește emisiunea live
Dezbatere Klaus Iohannis. Daniel Florea spune ce trebuie să facă Viorica Dăncilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniel Florea, primarul sectorului 5, a spus la interviurile DC News dacă este bine ca Viorica Dăncilă să se ducă la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis. 

"Eu personal nu m-aş duce. Cred că este un lucru făcut pentru comfortul domnului preşedinte, cu nişte oameni aleşi pentru domnul preşedinte, unde, de fapt, nu se vor discuta lucruri, ci se va spune ce vrea domnul preşedinte să spună. În momentul în care te duci acolo şi poţi să fii tratat ca un musafir neinvitat, mai mult, este posibil să existe şi nişte oameni pregătiţi să te întâmpine cu huiduieli şi să nici nu poţi să pui întrebări sau să dezbaţi temele pe care românii le aşteaptă, cred că te expui.

Nu am fost niciodată în situaţia de a candida la preşedinţie, dar poate că la nivelul acela trebuie să îţi asumi şi astfel de riscuri. Trebuie să arăţi că vrei să te baţi pentru oamenii care te-au votat şi care te vor vota. Din această perspectivă cred că există şi varianta de a merge acolo, pentru că trebuie să le arăţi oamenilor că vrei să te baţi pentru ei. Ca şi candidat la prezidenţiale, 51 % m-aş duce", a spus Daniel Florea la interviurile DC News. 

Vezi video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel