Dezvăluiri zguduitoare despre Pro TV: "E absolut fabulos ce se întâmplă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fostul producător de știri al PRO TV, Septimiu Sărățeanu, a făcut câteva dezvăluiri zguduitoare despre ce se întâmplă la această televiziune.

El spune că emisiunea "Vorbeșe lumea" a avut o viață atât de lungă încât "de luni nu se mai regăsește în grilă". În plus, a făcut referire și la faptul că PRO TV ar fi pregătit un show gen "Suprize-Surprize" la care s-a început producția de aproximativ două luni. Nu în ultimul rând, Septimiu Sărățeanu a dezvăluit și în ce condiții inumane lucrează mai mulți angajați ai postului de televiziune.

"Trei exclusivitati astazi:

1. " Vorbeste lumea" marele succes al verii de la PRO TV a avut viata lunga. De luni nu se mai regaseste in grila . E absolut fabulos ce se intampla acolo. (...) Au fabricat continutul exact dupa "calitativele" , " cantitativele" si " demograficele " de la cercetare si s-au potrivit ca nuca in perete. Adica s-au potrivit cat sa aduca PRO TV pe locul sase in slotul orar, poate cea mai mare rusine din istoria acestui post de televiziune.

Iesirea din grila a acestui program "Premium" coincide cu plecarea in concediu a "marelui strateg" in programe Stela Litou. Nu a vrut sa aiba transpiratii reci sub soarele Greciei, date tocmai de performantele "uluitoare" ale programului "garantat" de ea. Ar trebui sa ia cu ea si un frigider, dar a renuntat ca nu are cine sa il umple de carne .

2. Una din marile lovituri ale sezonului de toamna urma sa fie un show gen " Surprize- Surprize" la care a inceput productia de aproximativ doua luni. Programul nu se mai lanseaza in toamna, ci undeva in primavara, daca se va mai lansa cumva. Nu are nici o importanta ca s-au angajat costuri uriase, ca s-au comandat decoruri. Ar putea fi bune pina la urma pentru vreun recycle bin. La cate rateuri au fost ce mai conteaza inca unul ?

3. Au inceput filmarile la Vocea Romaniei in studiourile Kentauros de la Stefanesti intr-o atmosfera de maxima teroare pentru oamenii din echipele de productie. Se munceste cate 14-15 ore pe zi , in conditiile in care oamenii au contracte de munca pentru 8 ore , pe niste salarii de mizerie. Fiecare angajat are si o fisa pe care trebuie sa culeaga semnaturi de la producatori sau sefi directi care atesta numarul orelor prestate. Niciodata pe aceste fise nu au fost trecute extra-timingurile care ar trebui in mod normal platite. ( ALO ITM, Inspectia Muncii se aude la dvs ? ) Domneste acolo in studiourile Kentauros, inchiriate de PRO TV , o stare de tensiune pentru ca oamenii vad cum "clientela" venita pe " filiera greco-germana-lituaniana" este platita regeste , iar ei sunt amenintati cu concedierea daca nu muncesc inuman de mult si pe niste salarii mizere", a scris Septmiu Sărățeanu pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel