Data publicării:

Dezastru în Herăstrău: Bănci rupte, pești morți, ambalaje de plastic aruncate în apă și în iarbă. Cine este totuși mulțumit

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: DC News
Foto: DC News
Echipa DC News TV a mers în cel mai mare parc din Capitală, Herăstrăul, pentru a verifica starea în care se află, mai ales că locația a devenit și „studio” de campanie.

Cel mai surprinzător a fost faptul că unii s-au declarat mulțumiți, spunând că parcul e curat și aranjat, în timp ce pe fundal rulează imaginile dezastrului: bănci rupte, pești morți, poluare cu plastic în apă, saci aruncați și ambalaje lăsate la întâmplare, cratere în alei, copaci crescuți aiurea și nesemnalizați... și așa mai departe.

VEZI VIDEO DOAR PE DC NEWS TV.

Cei care se opun

„Putea fi puțin mai îngrijit și poate să nu se mai construiască atâtea restaurante și terase. E un loc totuși de liniște pentru cetățeni. E un loc fain și totuși cel mai frumos din București. E mare, întins, și ai o grămadă de posibilități de distracție”, a spus un bărbat.

„Părerea mea nu e grozavă. În ultimii 4-5 ani, și nu aș lega-o musai de perioada electorală, nu s-a făcut mai nimic. E din ce în ce mai mizerie, bănci rupte, coșuri de gunoi lipsă sau mai deloc. Toaletarea copacilor este mizerabilă, sunt numai uscăciuni, numai mizerie. E mult mai prost întreținut față de alte parcuri din București”, a adăugat un alt cetățean.

Cei care spun că parcul este îngrijit

„E frumos, e îngrijit, e curat, e plăcut. Bănci rupte nu am întâlnit, dar e o problemă. E vorba de oameni care pur și simplu distrug bunurile cu care se dotează parcurile. Eu zic că totuși Parcul Herăstrău este mulțumitor.

E chiar mai frumos decât Cișmigiul și Parcul Carol. E cel mai relaxant parc fiindcă are o zonă mare de plimbare, mulți copaci, un lac foarte mare, deci există aer curat. Avem toate posibilitățile pentru relaxare în acest parc. Pentru mine, este cea mai mare plăcere a Capitalei”, explică un bărbat

„Astăzi este foarte bine aranjat și curat, mai curat decât în alte dăți. E prima oară când vin anul acesta, în anii trecuți primăvara era foarte neîngrijit. Chiar îmi place, este parcul care-mi place cel mai mult din București. Celelalte sunt mici, eu locuiesc în Drumul Taberei. E foarte frumos parcul nostru, dar e mic. Aici fac mișcare, stau și citesc pe o bancă”, a zis și o doamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel