Devine mamă! Catrinel Menghia a făcut anunțul la Monaco!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Frumoasa Catrinel Menghia este în culmea fericirii! Peste câteva luni vedeta se pregătește să devină mămic ă pentru prima oară. 

Catrinel a dat marea vestea chiar la Monaco, în cadrul unui evenimnet monden. Fotomodelul de 32 de ani a îmbrăcat o rochie de culoare neagră care i-a lăsat la vedere burtica de gravidă. A postat apoi și poze vizibile cu sarcina pe rețelele de socializare!
De 7 ani, actrița formează un cuplu cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico. Timp de 6 ani Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati, de care a divorțat în 2011.

(oar_w460)

"Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță». Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile", povestea românca, într-un interviu. Vedeta este cunoscută peste hotare cu numele de scenă Catrinel Marlon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel