Data actualizării:
Data publicării:

Detoxifiere - de ce este importantă. Ce trebuie să eviți

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Detoxifierea organismului are mai multe beneficii pentru sănătate.

După o perioadă de excese alimentare, organismul are nevoie de o cură intensă de purificare și detoxifiere generală.

Detoxifierea duce la creșterea nivelului de energie și la pierderea în greutate. De asemenea, are beneficii și asupra pielii, care va fi mai frumoasă.

Fructele favorizează detoxifierea, printre cele mai benefice numărându-se citricele, kiwi, papaya, piersicile, mango, pepenele verde şi strugurii negri. Cel mai bine este ca în perioada de detoxifiere să se evite consumul de fructe uscate.

Cele mai indicate legume sunt sfecla, broccoli, varza roşie, conopida, spanacul și roşiile. De evitat sunt sunt cartofii albi.

De asemenea, și seminţele sunt recomandate în timpul curei de detoxifiere. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel