Detalii picante din cartea "Spare". Gestul făcut de Regele Charles la câteva minute după nașterea lui Harry. "Ceea ce tata i-a spus mamei..."
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Detalii picante din cartea "Spare". Gestul făcut de Regele Charles la câteva minute după nașterea lui Harry. "Ceea ce tata i-a spus mamei..." / Foto: Facebook The Royal Family
Detalii picante din cartea "Spare". Gestul făcut de Regele Charles la câteva minute după nașterea lui Harry. "Ceea ce tata i-a spus mamei..." / Foto: Facebook The Royal Family
Există mai multe detalii picante oferite de Prințul Harry în cartea sa.

Prințul Harry și-a lansat marți cartea autobiografică, intitulată "Spare". În memorii, Harry împărtășește noi detalii picante despre copilăria sa, relația cu Regele Charles și ruptura de Prințul William și Kate Middleton.

Deși cartea a fost comentată în toate țările, există multe detalii pe care cititorii le-au ratat, de la rutina regelui Charles până la prima întâlnire a Camillei cu Meghan Markle, scrie Insider.

Regele Charles stătea în cap, îmbrăcat doar în lenjerie, pentru a-şi ameliora durerile de spate

În timp ce "Spare" tratează subiecte sensibile, cum ar fi moartea Prințesei Diana și luptele pentru sănătatea mintală a lui Meghan Markle, Harry scrie și despre amintirile din copilăria lui. Într-o paragraf al cărții, acesta a vorbit despre timpul petrecut la Castelul Balmoral, proprietatea de vacanță a Familiei Regale din Scoția. Harry a povestit despre tatăl său, Regele Charles, obișnuia să stea în cap, îmbrăcat doar în lenjerie, pentru a-şi ameliora durerile de spate.

"Prescrise de kinetoterapeut, aceste exerciții erau singurul remediu eficient pentru durerea constantă de gât și spate a tatălui. Leziuni vechi la polo, în mare parte. Le făcea zilnic, în doar o pereche de boxeri, sprijinit de o ușă sau atârnat de un bar, ca un acrobat priceput”, a scris Harry.

Deși existau 50 de camere în Castelul Balmoral, Harry și William împărțeau același dormitor

"Balmoral avea 50 de dormitoare, dintre care unul a fost împărțit pentru mine și Willy" a scris Harry.

Harry a spus că William avea jumătatea mai mare a camerei și că nu a întrebat niciodată de ce.

"Dar nici nu a trebuit să întreb. Cu doi ani mai în vârstă decât mine, Willy era Moștenitorul, în timp ce eu eram Salvatorul", a scris el.

Charles ar fi glumit la nașterea lui Harry că el era "fiul de rezervă"

"Aveam 20 de ani prima dată când am auzit povestea despre ceea ce tata i-a spus mamei în ziua nașterii mele: „Minunat! Acum mi-ai dat mie, un moștenitor și unul de rezervă — munca mea este terminată", a scris Harry.

"O glumă. Probabil", a adăugat el. "Pe de altă parte, la câteva minute după ce a livrat această glumă, s-a spus că tata a plecat să-și întâlnească iubita. Deci, multe cuvinte adevărate spuse în glumă", a mai scris Harry.

Harry ar fi trebuit să-i ceară Reginei permisiunea de a-și păstra barba la nunta sa regală

Totodată, Harry a scris că a trebuit să-i ceară permisiunea reginei Elisabeta a II-a pentru a-și păstra barba la nunta sa regală cu Meghan, în 2018.

Harry a adăugat că acest lucru a provocat, în cele din urmă, o ceartă de o săptămână între el și William, pentru că William nu înțelegea de ce lui Harry i s-a permis să-și păstreze barba deși anterior i se spusese că trebuie să și-o radă.

Kate ar fi făcut-o să plângă pe Meghan

Meghan a povestit anterior că Kate a făcut-o să plângă, după o ceartă legată de rochiile domnișoarelor de onoare. În cartea sa, Harry, susține spusele soției sale. 

Harry a spus că cearta dintre cele două a avut loc prin mesaje, după ce Kate a trimis un mesaj în care spunea că rochia de domnișoară de onoare a lui Charlotte nu i se potrivea corect. Harry a scris că, după ce Meghan i-a sugerat lui Kate să ducă rochia la croitorul de la Palatul Kensington, Kate a continuat să insiste că "toate rochiile trebuie refăcute". Harry a adăugat că atunci când a ajuns acasă a găsit-o pe Meghan "pe podea, plângând".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel