Detalii mai puțin știute despre noul film „Stăpânul Inelelor“, care îl are în centrul atenției pe Gollum
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură foto Hobbitul
Foto: Captură foto Hobbitul
Vestea că un nou film Stăpânul Inelelor urmează să apară a stârnit entuziasm în rândul fanilor universului creat de Tolkien. Andy Serkis, Peter Jackson și Philippa Boyens au vorbit despre producția care îl va avea în centrul atenției pe Gollum.

Când a apărut vestea că Warner Bros. face un nou film despre Stăpânul Inelelor despre Gollum, regizat chiar de Andy Serkis, actorul care îl joacă pe Gollum, și produs de Peter Jackson, Philippa Boyens și Fran Walsh, fanii universului creat de Tolkien și-a făcut tot felul de scenarii despre cum va arăta noua producție, potrivit Gizmodo.

Într-un interviu acordat Deadline, Jackson, Serkis și Boyens au vorbit despre „The Hunt for Gollum“. Peter Jackson a spus:

„Personajul Gollum/Sméagol m-a fascinat întotdeauna pentru că Gollum reflectă cel e mai rău în natura umană, în timp ce partea Sméagol este, fără îndoială, destul de simpatică”, a spus Jackson.

„Cred că se conectează atât cu cititorii, cât și cu publicul de film, pentru că există puțin din ambele în noi toți. Ne dorim foarte mult să-i explorăm povestea de fundal și să ne adâncim în acele părți ale călătoriei sale pe care nu am avut timp să le acoperim în filmele anterioare. Este prea devreme să știm cu cine va interacționa, dar este suficient să spunem că ne vom inspira de la profesorul Tolkien.”, a mai spus Jackson.

De asemenea, Serkis a sugerat că Gollum ar putea să se întâlnească cu personaje recunoscute, dar nu a vrut să spună cu cine mai exact.

„Este o întrebare dificilă de răspuns în acest moment, pentru că ne aflăm într-adevăr în fazele incipiente”, a spus Serkis.

„Deci nu vreau să spun nimic acum. Doar avem discuții timpurii despre scenariu și idei despre unde și cum arată călătoria sa și cu ce alte personaje, pe care le cunoaștem sau nu le cunoaștem, intră în contact. Nu-mi face plăcere să spun ceva ce doar discutăm în acest moment, pentru că literalmente orice e posibil”, a precizat Serkis.

Interviul analizează, de asemenea, modurile în care acest film se va distinge de celelalte. Multe dintre acestea au de-a face cu faptul că Serkis, nu Jackson, regizează filmul.

VEZI ȘI           -          „Stăpânul inelelor“ se întoarce. Primele imagini din noul sezon cu Sauron, Galadriel și Celebrimbor / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel