Detalii înfiorătoare despre evadatul cu probleme psihice
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un bărbat cu probleme psihice grave a evadat de la Spitalul pentru Măsuri de Siguranță de la Săpoca-Secția Ojasca cu scopul de a deveni un criminal în serie. După ce în 2008 și-a ucis mama, el are în plan să-și ucidă sora. 

Când a fugit din spital, bărbatul în vârstă de 53 de ani avea asupra sa 200 de lei. El a plecat din Buzău cu destinația București. Familia sa, pe care plănuiește s-o ucidă, este sub protecția poliției. Bărbatul avea o căciulă neagră pe cap și un trening verde cu dungi portocalii. Cine-l vede să ia în considerare că este deosebit de periculos, cu atât mai mult cu cât nu și-a luat tratamentul de 24 de ore. 

Potrivit unei decizii judecătorești recente, care a stabilit că bărbatul trebuie să rămână internat la psihiatrie el are schizofremie paranoidă, este psihotic permanent, are comportament delirant, aude voci, nu poate să doarmă

Criminalistul Dan Antonescu a avertizat că bărbatul este nebun, nu prost, iar oamenii nebuni pot avea o inteligență peste medie direcționată într-un anumit scop, iar scopul bărbatului când a fugit de la spital a fost să ucidă. În plus, având comportamentul delirant, el poate confunda orice femeie cu sora lui pe care vrea s-o ucidă. ”El poate ucide și o altă persoană pentru că poate crede că este sora lui și putem ajunge să vorbim despre crime în serie. E aproape imposibil să anticipezi următoarele mișcări” spunea Dan Antonescu. 

Distribuiți articolul cu poza bărbatului. Cine îl vede să sune la 112. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel