Detalii bizare în cazul morții lui Ionuț Anghel
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
protestul-in-memoria-lui-ionut-anghel-baietelul-ucis-de-maidanezi-aprobat-pentru-luni-la-ora-18-00-in-parcul-izvor-18461670
protestul-in-memoria-lui-ionut-anghel-baietelul-ucis-de-maidanezi-aprobat-pentru-luni-la-ora-18-00-in-parcul-izvor-18461670

Moartea lui Ionuț Anghel, copilul care a fost găsit mort pe o proprietate privată de lângă Parcul Tei, continuă să fie una care generează întrebări fără răspuns. Pentru cei care se mulțumesc cu eutanasia câinilor maidanezi, cazul e clasat. Nu și pentru autorități, care încă nu au găsit vinovatul. Dincolo de întrebările generate până acum și de ipotezele anchetatorilor, apar noi enigme. 

În primul rând, cei doi frați, în vârstă de patru și de șase ani, au ales un loc înfiorător, chiar și pentru un adult, în locul parcului pentru copii. Au mers aproximativ un kilometru și jumătate printre gunoaie, moloz și buruieni. Explicația acestei alegeri poate să o dea doar copilul de șase ani, Andrei, care, potrivit declarațiilor bunicii, este internat, fiind sub supraveghere psihologică.

Defrișări la o zi după moartea lui Ionuț

Un prim detaliu bizar, descoperit de jurnaliștii de la Cancan, a fost că autoritățile, la doar o zi după moartea lui Ionuț, au defrișat râpa pe unde au mers cei doi copii. Acum pare teren viran. Drumul până la râpă este, potrivit sursei citate, unul anevoios pentru doi copii de patru și de șase ani. Ierburile înalte de peste un metru i-ar fi împiedicat pe cei doi copii să vadă capătul drumului. În plus, jurnaliștii scriu că terenul "se rupe", fiind cu atât mai periculos pentru cei doi copii, care ar fi putut foarte ușor să cadă în răpa abruptă. Au fost găsite urme de foc, semn că zona ar putea fi populată de oamenii străzii.

Martorii susțin că acei maidanezi, acuzați că au ucis copilul de patru ani, nici nu erau înfometați și nici nu aveau antecedente de agresivitate.

Un "tânăr înalt", un paznic și declarații contradictorii

Bunica celor doi copii a declarat că Andrei, băiatul de șase ani, a urcat până în strada Tuzla, unde a intrat pe poarta unei foste baze sportive. Acea poartă, de obicei încuiată, i-ar fi fost deschisă de un paznic. Apoi, un bărbat (nu se cunoaște dacă paznicul sau o altă persoană) a dus copilul în parc. Potrivit sursei citate, bunica a declarat: "Când Andrei a ajuns la poartă, un portar i-a dat drumul. Dar el nu i-a spus că mai are un frate în urmă, că poate se ducea înapoi și îl salva pe Ionuț…". "Tânărul înalt" a mai spus: "Să aveți grijă de copil, că l-am găsit la Bamboo”. Până acum, reiese că Andrei nu i-a spus bărbatului de fratele său, tânărul nu știa nimic de Ionuț. Însă, tot bunica își amintește că tânărul înalt a adăugat: "Dacă nu deschidea portarul poarta, îl mâncau și pe el (n.r. Andrei) câinii". Acum, întrebările sunt: De ce tânărul nu a dat primul ajutor? De ce nu a chemat Poliția? Paznicul și tânărul înalt sunt una și aceeași persoană?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel