Destinul unei zodii se schimbă în curând. E și partenerul implicat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
 Horoscop
Horoscop
Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru perioada 16-22 septembrie 2019. O zodie va lua o decizie extrem de importantă.

„Protagoniștii Lunii Pline. Se întâmplă multe lucruri în viața voastră. Mulți schimbați jobul, luați o hotărâre importantă cu partenerul. Nu aveți timp să simțiți viața de zi cu zi, sunteți implicați foarte mult în aceste schimbări.

Ceilalți vă atrag atenția că ar trebui să fiți prezenți în mai multe locuri. Voi vreți să evadați din viața de zi cu zi. Pur și simplu, nu vreți să știți ce se întâmplă cu ceilalți, ați prefera mai degrabă să discutați cu partenerul și cu cei mai apropiați. Poate că vreți să le simțiți prezența, dar în același timp nu vreți să vă încărcați cu problemele lor.

Gândiți altfel relația pe care o aveți. Întrebați partenerul ce funcționează și ce nu. Spuneți ce nu vă convine. Pentru cei care nu au un partener, este o perioadă bună în care să le spuneți ce vă deranjează colegilor, prietenilor, membrilor familiei. Trebuie să vă dați seama că sacrificiul pentru ceilalți, cu cât este mai exagerat, cu atât nu obțineți mai nimic. Aveți grijă la sănătate”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: De ce a apărut astrologul Daniela Simulescu legată la ochi la DCNews. I se poate întâmpla oricui: MERGI LA DOCTOR!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel