Destinaţia România. Târgul Internaţional de Turism, Madrid
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 17 ian 2018, 14:54
WhatsApp
Romania, foto: Ministerul turismului
Romania, foto: Ministerul turismului
Destinaţia România este prezentată într-un stand de 120 de metri pătraţi la Târgul Internaţional de Turism de la Madrid.

România va fi prezentă la Târgul Internaţional de Turism de la Madrid (FITUR Madrid - Feria Internacional de Turismo) în perioada 17 - 21 ianuarie, printr-un stand de 120 de metri pătraţi, iar mesajul principal de promovare este 'România - o destinaţie turistică pentru 365 de zile pe an', se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Turismului, transmis miercuri Agerpres.

'Ţinând cont de semnificaţia istorică a anului 2018, Ministerul Turismului va marca Centenarul Marii Uniri prin amplasarea în cadrul standului a unei replici a porţii de intrare în cetatea Alba Iulia. Pe întreaga perioadă a desfăşurării manifestării expoziţionale, vizitatorilor standului României le vor fi prezentate, atât la nivel informaţional, cât şi pe suport video, detalii istorice privind împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire, dar şi principalele produse turistice româneşti: circuitele culturale, turismul în natură, turismul rural, pachetele tip city break, turismul activ şi de aventură, turismul balnear şi wellness, reliefând astfel potenţialul turistic al României ca destinaţie pentru 365 de zile pe an', menţionează ministerul de resort.

Potrivit sursei citate, delegaţia Ministerului Turismului în Spania va fi condusă de către secretarul de stat, Cristina Ionela Tărteaţă, care va găzdui festivitatea de deschidere a standului României, alături de Ambasadorul României în Regatul Spaniei, Gabriela Dancău. De asemenea, programul oficialului din ministerul de resort va include întâlniri cu reprezentanţi din domeniul turismului, în vederea intensificării demersurilor de promovare a României ca destinaţie turistică, se precizează în comunicat.

FITUR Madrid (Feria Internacional de Turismo - Târgul Internaţional de Turism) reprezintă cel mai important târg de turism pentru pieţele ibero-americane. Acesta este salonul de turism spaniol de referinţă în domeniul turismului în general

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?