Data publicării:

Destanee Aiava, adversara Simonei Halep din primul tur al turneului WTA de la Melbourne: Joc pentru bani, n-am de ce să mă ascund!

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Destanee Aiava, adversara Simonei Halep din primul tur al turneului WTA de la Melbourne: Joc pentru bani, n-am de ce să mă ascund! / Foto Instagram Destanee Aiava
Destanee Aiava, adversara Simonei Halep din primul tur al turneului WTA de la Melbourne: Joc pentru bani, n-am de ce să mă ascund! / Foto Instagram Destanee Aiava
Destanee Aiava (316 WTA) este prima adversară pentru Simona Halep (20 WTA) în 2022, la simplu. Cele două sportive se vor duela miercuri, de la ora 11:30, în turul inaugural de la Melbourne Summer Set 1.

Destanee Aiava, o australiancă venită din calificări, este considerată una dintre ele mai talentate jucătoare din generația sa. În vârstă de 21 de ani, ea are origini samoane și ocupă locul 316 WTA.

Cea mai bună clasare a sa a fost locul 147 la simplu, pe 11 septembrie 2017. Până acum, Aiava a câștgat 4 titluri ITF la simplu și trei la dublu, tot în ITF.

A impresionat încă de la vârsta de 16 ani

Ea a impresionat în 2016, pe când avea doar 16 ani și a câștigat la meciul de debut la Campionatele Australiene U18, iar apoi a primit un wild-card la Australian Open 2017.

Astfel, la acea dată, Aiava devenea primul jucător, indiferent că e vorba de feminin sau masculin, care ajunge pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam la o asemenea vârstă.

Destanee Aiava: "Eu joc pentru bani, nu am de ce să mă ascund"

Destanee Aiava este recunoscută drept o fire deschisă, iar o declarație a sa vine să completeze acest aspect: "Eu joc pentru bani! Cu toții ne dorim o viață mai bună, așa că nu am de ce să mă ascund". scrie Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel