Desființarea SIIJ, controversă uriașă. Ponta: ”MĂNÂNC tratatul!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Victor Ponta, președintele PRO România, a discutat împreună cu analistul politic Bogdan Chirieac despre controversa desființării Secției Speciale. 

”Cât de proști ne iei?”

Victor Ponta s-a aflat joi în direct la DC News și DC News TV unde a vorbit, printre altele, despre desființarea Secției Speciale. 

”Eu cred că o perioadă trebuie să îi lași să vezi ce fac. Trebuie să îl lași pe domnul Stelian Ion, care luptă cu Secția Specială, am auzit ieri o chestie spusă cred că de un liberal. Cică: domnule, o să fim condamnați la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru Secția Specială. Mă gândeam totuși, cât de proști ne iei? Nu o să fim condamnați pentru că nu ne-a dat nimeni în judecată. Ne-am dat noi, noi am cerut să ne zică CJUE că nu e bună Secția Specială. Dacă îmi arătați vreo parte din tratatul Uniunii Europene unde scrie că nu ai voie să faci Secția Specială, mănânc tratatul ăla. E o chestie internă a noastră, între noi. Vrei secție, nu vrei secție. Mi se pare de bun simț. Domnule, nu poți să lași pe procurorul care te acuză să îl ancheteze și pe judecătorul care te judecă. Nu trebuie să faci studii juridice pentru asta. Pune și tu pe alții care să cerceteze pe judecători”, a declarat Victor Ponta în exclusivitate la DC News

Desființare SIIJ, cu opoziția UDMR

"Apropo de asta, ar putea fi probleme. Am văzut că ministrul ăsta cu boxă, Stelian Ion de la Justiție- este renumit pentru faptul că venea cu boxa în Comisia juridică și nu lăsa lucrările să se desfășoare în mandatul 2016 - 2020- domnia sa, domnul Stelian Ion, cel cu garsoniera de la Mazăre, de la Constanța, a spus că nu va accepta ceea ce dorește UDMR-ul, adică transformarea Secției Speciale în altă Secție Specială, pentru că UDMR nu e de acord cu desființarea Secției și propunerea UDMR este aducerea ei la Parchetul General. Fără UDMR nu au majoritate", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, într-o emisiune anterioară. 

CITEȘTE AICI: Marcel Ciolacu, după gestul lui Stelian Ion: Nicio treabă cu democrația

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel