Data publicării:
Desert de SENZAȚIE! Rețetă de papanași DELICIOȘI cu sos de căpșuni. Te lingi pe degete!
Rețetă de papanași delicioși cu sos de căpșuni.
Mod de preparare
Puneți într-un bol brânză, ouă și zahăr. Mixați-le ușor după care adăugați gris, coaja rasă de lămâie și praful de copt. Din acest moment, puneți făină treptat până când compoziția devine ca o plastilină nelipicioasă. Se lasă 15 minute să se amestece ingredientele.
Într-o tigaie adăugați o cantitate mai însemnată de ulei la încins după care rupeți bucățele de aluat, formați bile și le faceți sub forma unor inele. Ulterior, acestea vor fi prăjite în uleiul încins pe ambele părți, iar din aluatul din gaură formăm biluțe pe care, de asemenea, le prăjim. Apoi scoateți papanașii și îi așezați pe o farfurie în care puneți șervețele de bucătărie. Îi introducem în cuptorul încins și îi lăsăm până se rumenesc frumos deasupra.
Spălați căpșunile și le zdrobiți cu mixerul vertical. Compoziția se toarnă într-o cratiță. Adăugați 1-2 linguri zahăr. Lăsați să fiarbă la foc mic aproximativ 5 minute.
După ce se răcesc un pic, așezăm papanașii pe farfurii, presărăm zahăr pudră (după preferință). Pe deasupra se pune compoziția delicioasă de căpșuni. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News