Descoperire șocantă după ce un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui. Este ARESTAT
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
A pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui. Ce au descoperit polițiștii după accidentul grav de circulație. 

Bărbatul a pierdut controlul volanului, pe Autostrada Soarelui. Mașina a trecut prin balizajul ce separă sensurile, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat.

În urma accidentului deosebit de grav, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că șoferul nu doar că nu avea permis, dar avea și o alcoolemie uriașă, de 3,15 mg/litru. 

În mașină se mai aflau trei persoane, care nu au suferit răni. Norocul a fost că în zonă traficul e restricționat pe o singură cale de mers și astfel nu au existat alte victime. 

”Conducătorul autoturismului a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind 1.16 mg/l, ulterior fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară, în vederea prelevării mostrelor biologice. În urma analizei probelor de sânge, la prima probă a reieșit că acesta a avut o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge, iar la a doua probă a reieșit o alcoolemie de 2.97 mg/l”, spun polițiștii, conform Mediafax. 

În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu avea permis de conducere. Șoferul a fost reținut de polițiști, iar luni Judecătoria Lehliu-Gară a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel