Descoperire bizară în Google Maps: Unde ar putea duce poarta masivă din Antarctica. Val de speculații pe toate forumurile de discuții din online
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
O captură de ecran a fost distribuită pe un canal popular de pe Reddit, specializat în teorii ale conspirației, și prezintă ceea ce pare a fi o structură dreptunghiulară, parțial acoperită de zăpadă, în Antarctica. Să fie "ușa" către... altceva?

De-a lungul secolelor, Antarctica a fost un magnet pentru mister și teorii ale conspirației, unele dintre ele atât de exagerate încât ar putea servi drept scenarii de film. De la zvonuri despre un supraviețuitor Adolf Hitler care s-a retras acolo după sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial până la povești despre Antarctica ca fiind un zid colosal care încercuiește întregul glob pământesc, aceste teorii au alimentat imaginația și curiozitatea a milioane de oameni, ani la rând.

Se discută tot mai intens pe Reddit și multe alte platforme, în ultima perioadă.

Pasaj către unul dintre buncărele lui Hitler?

O imagine recent surprinsă pe Google Maps a stârnit diverse teorii în rândul utilizatorilor de internet. Unii sugerează că ar putea fi o intrare într-o bază subterană sau o instalație de depozitare a semințelor. Alții au speculat chiar că ar putea avea legătură cu presupusul buncăr ascuns al lui Hitler, scrie Metro.

Amplasată la doar câteva sute de metri distanță de stația japoneză Showa Station, o bază de cercetare din Țara Reginei Maud, această structură misterioasă a făcut valuri pe internet. Imaginea aparentei uși misterioase a atras sute de comentarii în online. Unii spun că ar duce către buncărul lui Hitler, alții că ar fi un portal către o altă dimensiune iar cei mai mulți speculează că ar duce spre centrul Pământului unde s-ar afla un laborator secret.

În trecut, utilizatorii Google Maps au afirmat că au descoperit o piramidă ascunsă sub gheață despre care cei mai mulți au presupus că ar fi fost construită de extratereștri. De asemenea, în 2019, o formațiune de nori surprinsă în imaginile NASA a generat speculații privind testarea de către agenție a unor noi tehnologii sau „arme sonice” în Antarctica. Reamintim că toate acestea sunt teorii pur fictive și nu au nicio bază reală, nici nu au fost demonstrate în vreun fel până în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel