Descoperă motivul din spatele tendinței de a pune o frunză de dafin în geantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Dafinul este una dintre cele mai populare plante din întreaga istorie. În Roma antică, frunzele sale erau folosite pentru a încorona războinicii care triumfau în lupte.

Mai recent, în zilele noastre, cercetările științifice au dezvăluit că această plantă aduce beneficii pentru sănătate și este inclusă în practica aromaterapiei.

De asemenea, frunzele de dafin sunt adesea utilizate în gospodării pentru a îndepărta dăunătorii, în special gândacii și furnicile. Mirosul puternic al plantei este cunoscut pentru a speria aceste insecte care pot contamina mediul înconjurător. În prezent, cea mai comună utilizare a frunzelor de dafin este în cadrul ritualurilor.

Conform principiilor Feng Shui, puterea energetică a acestei plante este atât de eficientă încât se spune că poate atrage bani, sănătate și iubire. Ca urmare, tot mai mulți oameni își poartă frunzele în geantă sau poșetă, angajându-se într-un ritual puternic.

Această frunză trebuie schimbată la fiecare două săptămâni și ritualul repetat pentru ca energia să rămână activă. Daca vrei dragoste, bani și sănătate, frunzele pe care le porți în geantă ar trebui să fie trei, câte una pentru fiecare dorință. Datorită acestor energii ale laurului, viața ta se va schimba pentru totdeauna în bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel