Descoperă cele mai interesante știri de modă ale sezonului de la Calvin Klein
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Calvin Klein este un brand cult care a fost înființat la sfârșitul anilor 1960. Numele mărcii este numele și prenumele talentatului său fondator, care a contribuit la multe schimbări în industria modei. Zilele de glorie ale brandului au venit în anii 90, când a devenit unul dintre cele mai influente mărci de pe piață la acea vreme - nu numai datorită colecțiilor sale unice, ci mai ales datorită campaniilor publicitare celebre și controversate ale parfumului CK One cu Kate Moss în rolul principal.

Colecțiile Calvin Klein includ nu doar îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, ci și lenjerie intimă, diverse accesorii, parfumuri și elemente de design interior. Design-urile mărcii sunt în primul rând minimalism - o formă curată și o paletă de culori slabă, precum și ideea de a sublinia frumusețea naturală a fiecărei ființe umane.

Calvin Klein – o poveste care încă se scrie

Calvin Klein este un brand care este acum recunoscut în aproape fiecare colț al globului și se poate lăuda cu o istorie foarte lungă. Originile sale datează din 1968, când un domn pe nume Klein a fondat Calvin Klein Inc. Klein însuși a fost responsabil pentru partea de design. 

Inițial, colecția includea doar paltoane pentru femei. De-a lungul timpului, a fost extins succesiv, datorită căruia brandul a strălucit rapid cu o lumină puternică în lumea modei. Apoi Calvin Klein Inc. s-a ocupat în mare măsură de îmbrăcămintea din denim, iar de-a lungul anilor activitatea sa extins la aproape toate articolele vestimentare, precum și la numeroase accesorii. Toate au fost păstrate într-un stil unic, care este încă semnul distinctiv al mărcii în întreaga lume.

Repere ale colecțiilor Calvin Klein

Nu întâmplător Calvin Klein are reputația unui brand cult și se bucură de o reputație atât de excelentă. Încă de la începutul existenței sale, preocuparea a reușit să șocheze, dar nu datorită produselor sale provocatoare, ci datorită abordării inovatoare a modei și a mișcărilor inteligente de publicitate. 

În 1979, a fost creată una dintre cele mai cunoscute reclame din istorie, în care Brooke Shields a apărut într-o singură piesă vestimentară - blugii Calvin Klein, desigur. Apoi a venit lenjeria intimă, în special cea pentru bărbați. Brandul a făcut din aceasta nu doar o îmbrăcăminte practică, ci și ceva dezirabil și estetic. Fără îndoială, a fost o piatră de hotar în lumea modei, al cărei efect continuă și astăzi. Abordarea modei unisex a fost de asemenea inovatoare - multe articole vestimentare, dar și accesorii, precum unele parfumuri, sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Colecții uimitoare Calvin Klein pentru fiecare sezon

Toate produsele care poartă sigla Calvin Klein se caracterizează printr-un stil unic și o doză de eleganță, așa cum sunt și cele de la Ralph Lauren, disponibile pe https://answear.ro/m/polo-ralph-lauren. Hainele precum pantalonii și bluzele Calvin Klein (și multe altele) se disting prin culori discrete și sunt adesea păstrate în convenția unisex. Sunt extrem de simple și confortabile, și în același timp stilate și estetice. 

Colecțiile brandului îmbină adesea stilul conservator și caracterul sexual într-un mod uimitor, dar nu trec niciodată granița bunului gust. Nu se pot omite accesoriile unice, cum ar fi gențile Calvin Klein și parfumurile iconice. Parfumurile Calvin Klein sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai populare de pe piață și câștigă constant noi fani atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor.

Lucrurile semnate cu brandul CK creează împreună combinații perfecte potrivite pentru fiecare ocazie. Zilnic, ai multe modele de pantaloni din denim de damă, bluze și pulovere simple din care să aleg, care arată grozav în compania accesoriilor din piele. Pentru ieșiri elegante, poți miza pe o rochie simplă midi sau maxi, alături e bijuteriile preferate. Calvin Klein oferă haine și accesorii care te vor ajuta să îți subliniezi frumusețea naturală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel