Descinderi în Argeș. Un bărbat e bănuit că a abuzat și filmat o minoră
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Polițiștii au descins la locuința unui bărbat din județul Argeș, bănuit că a abuzat și filmat o minoră. 

Astăzi, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au desfășurat o percheziție domiciliară, în comuna Popești, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol, anunță IGPR într-un comunicat de presă. 

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 24 spre 25 aprilie a.c., bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, în localitatea Oarja, județul Argeș.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă, iar cu ocazia activităților ulterioare, s-a stabilit că acesta ar fi și înregistrat cu telefonul mobil o parte din actul sexual.

Cercetările au fost preluate, conform competențelor stabilite prin normele de procedură penală, de către D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești, în vederea extinderii cercetărilor și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de Parchet, urmând ca, după administrarea întregului probatoriu, să fie dispuse măsurile legale care se impun, precizează IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel