Deputatul Cucșa, intrat în Partidul Republican, dă peste cap aranjamentele politice. Coita: Cei care nu sunt de acord vor avea sânge pe mâini!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Partidul Republican din România, condus de Alex Coita, a anunțat că deputatul Marian Cucșa se alătură formațiunii. Imediat după, Cucșa a venit cu o modificare-bombă în Camera Deputaților, a depus amendamendament de organizare a localelor în 3 zile.

Într-o acțiune din făța Parlamentului, transmisă live pe Facebook, Alex Coita și Marian Cucșa avertizează că în octombrie, imediat după alegerile locale, România este în pericol să se confrunte cu un val de morți. 

”Alegerile trebuie să se desfășoare pe parcursul a trei zile, altfel cozile de la urne vor genera un nou val de infectări cu virusul SARS-CoV-2 și, implicit, pierderea de vieți omenești. Observ cu mâhnire că majoritatea partidelor sunt capabile doar de calcule politicianiste, fiind dispuși să calce pe cadavre, doar pentru a-și atinge obiectivele. Partidul Republican din România a demonstrat prin susținerea acestui proiect că pune viața românilor mai presus de orice și acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să̆ fac parte din echipa această̆ echipă”, a declarat deputatul Marian Cucșa. 

Nu se pune preț pe viețile românilor 

 

Alex Coita, preș̦edintele PRR, a subliniat că̆ nu se poate pune preț̦ pe viețile românilor și i-a avertizat pe parlamentarii care nu vor susține acest amendament că după̆ alegerile locale vor avea sânge pe mâini și vor trebui să răspundă pentru asta.

”Îi provoc pe cei care argumentează că alegerile întinse pe trei zile costă mai mult, să transmită acest mesaj și familiilor care vor fi îndoliate după 27 septembrie. Să̆ le spună acelora că cei dragi lor au murit pentru că parlamentarii români nu au vrut să̆ plăteașcă niște bani în plus, pentru organizarea alegerilor în condiții de siguranță. Cei care nu vor susține acest amendament vor avea sânge pe mâni” avertizează Alex Coita. 

Semnal de alarmă 

 

Alex Coita mai trage un semnal de alarmă extrem de interesant în actualul context. El spune că partidele mari mizează fix pe inducerea fricii și neprezentarea românilor la urne iar organizarea localelor pe parcursul mai multor zile le-ar încurca grav planurile de împărțire a României după̆ 27 septembrie.  Drept dovadă, amendamentului deputatului Cucșa a fost respins la Senat, dar marea bătălie se va da în Camera Deputațior.

Marian Cucșa a anunțat de asemenea că tot astăzi va depune și un proiect legislativ pentru organizarea alegerilor parlamentare pe parcursul a trei zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel