Data publicării:

Deputat: Să omorâm câinii, apoi pensionarii, asistații sociali și șomerii

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp

Un membru al Legislativului îi blamează pe cei care militează pentru uciderea tuturor câinilor din Capitală: "Cel mai simplu lucru este să distrugi, să faci rău, să aplici «soluţia finală». Să omorâm toţi câinii din Bucureşti! Sânge pentru sânge! Şi apoi să extindem masacrul în Ploieşti, în Craiova până la Timişoara, Constanţa, Satu Mare şi Suceava. Dar să nu ne oprim aici, să mergem şi la Budapesta sau la Belgrad, poate au şi ei nevoie de călăi. Iar,  la final,  vom constata că sângele sutelor de mii de câini vărsat din cauza isteriei necontrolate a unor fanatici, nu-l vor aduce înapoi pe Ionuţ", transmite deputatul Luminița Adam, printr-un comunicat de presă.

"De la tragedia de luni, când Ionuţ a fost căzut pradă indiferenţei de zeci de ani a autorităţilor statului, retrăim parcă vremurile anilor '40 când foarte mulţi semeni de-ai noştri şi-au pierdut orice urmă de umanitate. De luni, inamicul public numărul unu îl constituie câinii fără stăpân, de pe străzile oraşelor. De luni, am uitat ceea ce înseamnă bunătatea, înţelepciunea şi până la urmă umanitatea. Şi, da, de luni parcă am încetat să mai fim oameni", scrie Luminița Adam în introducerea comunicatului de presă intitulat "Să omorâm câinii, apoi pensionarii, asistaţii social, şomerii şi tot ce vă încurcă în căpătuiala bugetară".

"Mai bine omorâm decât să căutăm soluţii! Omorâţi toţi câinii, căci ei reprezintă problema. Şi ce o să facem când nu vor mai fi bani de pensii? Omorâm toţi pensionarii?! Îi băgăm la gazare pe asistaţii sociali şi pe şomeri deoarece consumă bugetul de investiţii strategice în clientela de partid a lui Ponta si Oprescu?! Eutanasierea este soluţia generalizată a guvernului Ponta pentru problemele României?!", continuă deputatul PP-DD.

Soluția propusă de PP-DD

"Măsura noastră pentru câinii fără stăpân - sănătoşi și ne-agresivi,  presupune alocarea sumei de câte 150 de lei, pentru fiecare gospodărie din mediul rural care se angajează pe propria răspundere că va păstra, hrăni şi îngriji acel patruped. Fiecare familie poate prelua maximum doi câini. Pentru a nu suplimenta efectivele de hingheri, putem aloca câte 50 de lei pentru fiecare câine adus de cetăţeni la centrele de colectare. Dacă la această sumă mai adăugăm încă 30 de lei costul mediu al transportului fiecărui animal către noul domiciliu, obţinem suma de 230 de lei pentru fiecare câine. În condiţiile în care implementarea măsurii va fi efectuată cu responsabilitate şi omenie iar ANSVSA şi medicii veterinari de circumscripţie vor verifica îndeplinirea responsabilităţilor de către adoptatori, rezolvăm problema fără să luăm viaţa unor animale pe care indiferenţa şi lipsa de umanitate le-a condamnat la stradă.

Aşadar, în loc să alocăm zeci de milioane de euro anual pentru strângerea patrupedelor din oraşe, construirea de spaţii amenajate, întreţinerea şi hrănirea lor, putem aloca mult mai puţin din aceste resurse pentru familii care, în mod cert, vor avea mereu un colţ de mămăligă şi câteva oase pentru a hrăni un câine", conchide Luminița Adam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel