Deputat PSD, pentru PDL: Guvernul din umbră, o reciclare eșuată
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
lideri-PSD-300x199
lideri-PSD-300x199

Deputatul PSD Gabriela Podaşcă consideră că Guvernul din umbră al PDL este o reciclare eșuată, care se măndrește cu foștii membri ai cabinetelor portocalii, aceiași oameni care au dus România către prăpastie.

"Cătălin Predoiu a prezentat, pe 23 septembrie, într-o conferinţă de presă componenţa guvernului din umbră al PDL, guvern care se dorea a fi 'un mix de tinereţe şi competenţă consacrată'. Lista miniştrilor din umbră este, însă, alcătuită în mare parte din foşti membri ai cabinetelor portocalii", a declarat deputata PSD, potrivit Agerpres.

Lipsește doar Elena Udrea

Ea a adăugat că demersul PDL este "o reciclare eşuată" și că "din toată această listă lipseşte doar Elena Udrea pentru a păstra constant nivelul de corupţie şi iresponsabilitate din cele două guverne. Dacă aceştia sunt cei mai buni oameni pe care îi are PDL, aceiaşi oameni din guvernele care au îndreptat România către prăpastie, atunci este clar faptul că opoziţia a rămas fără 'cadre'".

PDL pierde orice contact cu realitatea

"După ce au pierdut contactul cu românii cât erau la putere, după ce au pierdut ruşinos alegerile parlamentare, după ce au pierdut încrederea preşedintelui Băsescu, iată că PDL pierde orice contact şi cu realitatea şi bunul-simţ politic. PDL, aşa cum ne-a obişnuit, susţine politica privilegiilor mărunte în dauna politicii dezvoltării României", a conchis Gabriela Podaşcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel