Deputații au decis soarta Elenei Udrea! Vot decisiv în Parlament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputații s-au pronunțat, miercuri, pentru începerera urmăririi penale în cazul Elenei Udrea. Au fost 193 de voturi ”pentru” și 106 ”împotrivă”. Votul a fost secret cu bile.

Urmează ca deputații să discute cererile DNA de încuviințare a reținerii și arestării Elenei Udrea.

Vinerea trecută, cererea DNA privind reținerea și arestarea preventivă a deputatului Elena Udrea nu a intrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobată în Comisia juridică. Deputații juriști au aprobat doar cererea DNA privind încuviințarea începerii urmăririi penale a Elenei Udrea.

Cererile au legătura cu noi fapte, a comunicat săptămâna trecută DNA.

[citeste si]

Prima dată, Elena Udrea a fost arestată preventiv pe 11 februarie în dosarul "Microsoft". După 6 zile a mers în arest la domiciliu, iar pe 25 februarie a fost din nou arestătă în dosarul "Gala Bute". La sfârșitul lunii aprilie a părăsit penitenciarul Târgșor pentru arest la domiciliu, acum fiind sub control judiciar.

Elena Udrea este acuzată ca ar fi primit mita 5 milioane de dolari de la un om de afaceri pentru a-i facilita acestuia un contract cu Hidroelectrica.

Traian Băsescu a vizitat-o acasă

Traian Băsescu a vizitat-o pe Elena Udrea, miercuri dimineață, la locuința personală.

"(Traian Basescu, n.red.) mi-a urat să trec cu bine peste acest moment. S-a derulat foarte repede întâlnirea pentru că plecam spre Parlament", a dezvăluit Udrea, la întrebările insistente ale jurnaliștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel