Data publicării:

Dennis Man s-a accidentat. Cel mai în formă tricolor ar putea rata partidele cu Israel și Elveția

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Dennis Man, jucătorul de fotbal român care strălucește în Serie B din Italia, se confruntă cu o situație dificilă, în timp ce România se pregătește pentru meciurile cheie din preliminariile Euro 2024 împotriva Israelului și Elveției.

Man a avut o serie impresionantă de evoluții în Italia, marcând de cinci ori în ultimele patru partide și câștigând titlul de "Cel mai bun jucător din Serie B" în luna octombrie. Cu toate acestea, vestea proastă a venit după ce Man a suferit o leziune musculară la nivelul adductorilor în ultimul meci la clubul său, Parma, în care a și reușit să marcheze dintr-un penalty.

Selecționerul României, Edi Iordănescu, urmează să anunțe lotul pentru meciurile decisive cu Israel și Elveția. Cu toate acestea, perspectivele lui Dennis Man de a face parte din echipă păreau slabe, având în vedere gravitatea leziunii sale. Man va fi nevoit să rateze partidele cruciale din Grupa I a preliminariilor.

În acest sezon, Man a marcat opt goluri și a oferit două pase decisive în cele 11 meciuri disputate de Parma în Serie B și în Cupa Italiei, ceea ce a confirmat starea sa de formă impresionantă. Cu toate acestea, absența sa din lotul naționalei pentru aceste meciuri importante reprezintă o lovitură serioasă pentru echipa României în lupta pentru calificarea la Euro 2024.

România va întâlni Israelul sâmbătă, 18 octombrie, pe un teren neutru, și va juca împotriva Elveției trei zile mai târziu. Cu Dennis Man indisponibil, echipa națională va trebui să găsească soluții alternative pentru a compensa absența unuia dintre cei mai străluciți jucători români din Serie B.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel