Denisa Golgotă, în finalele de la individual compus, sol, bârnă şi sărituri
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 27 iun 2019, 15:56
WhatsApp
Denisa Golgotă s-a clasat pe locul 5 în finala de la bârnă. foto: FRG / @www.romgym.ro / FB
Denisa Golgotă s-a clasat pe locul 5 în finala de la bârnă. foto: FRG / @www.romgym.ro / FB
Sportiva română Denisa Golgotă s-a calificat, joi, în patru finale, la individual compus, sol, bârnă şi sărituri, în concursul de gimnastică artistică din cadrul Jocurilor Europene de la Minsk. 

La individual compus, Golgotă a ocupat locul 6 în calificări, cu 52,232 puncte. Românca a avut cea mai bună notă la sol, 13,133, a treia la bârnă, 12,966, a patra medie la sărituri, 13,349, în timp ce la paralele a fost a 12-a în calificări, cu 12,800, şi va fi prima rezervă din finală.

Sâmbătă va avea loc finala la individual compus, iar duminică sunt programate finalele pe aparate. România participă cu 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk, programate între 21 şi 30 iunie. Reprezentanţii României vor concura la toate cele 15 sporturi şi discipline sportive din program: atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică - artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte - feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul.

Rezultatele obţinute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu acul şi tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice - Tokyo 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?