Democrații recunosc faptul că vor să-l ÎMPIEDICE pe Trump să mai candideze în 2024
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
democratii rescunosc faptul ca vor sa l impiedice pe trump sa candideze in 2024
democratii rescunosc faptul ca vor sa l impiedice pe trump sa candideze in 2024
Deși Nancy Pelosi nu a recunoscut care e miza demiterii lui Donald Trump, alți reprezentanți ai Partidului Democrat au recunoscut că sunt concentrați pe a-l împiedica pe actualul președinte să mai candideze în 2024.

Președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a declarat, înaintea votării acuzării lui trump, că președintele „trebuie să plece” și că este „un pericol în prezent”, dar remarcile colegilor ei indică faptul că sunt îngrijorați de ceea ce consideră o potențială amenințare viitoare.

"Unul dintre celelalte scopuri de destituire, în acest caz, este să se asigure că președintele Trump nu poate candida din nou la funcția federală, că nu îi mai este favorizată o nouă candidaturi", a declarat democratul Joaquin Castro, reprezentant al Texasului. Totodată, democratul Jamie Raskin, reprezentant din Maryland, a declarat pentru CNN că „Statul Uniunii vorbește despre condamnarea, îndepărtarea și descalificarea de a ocupa alte funcții publice”.

Alexandria Ocasio-Cortez a recunoscut că vrea să elimine posibilitatea candidaturii lui Trump

Chiar și reprezentanta Alexandria Ocasio-Cortez, care a susținut că Trump trebuie îndepărtat imediat, a recunoscut că există un alt motiv în spatele acuzării sale.

"Fiecare minut și oră în care se află în funcție reprezintă un pericol nu doar pentru Congresul Statelor Unite, ci pentru întreaga țară", a spus Ocasio-Cortez pentru ABC, adăugând că "vorbim și despre interzicerea completă de a mai avea funcția de președinte, sau, mai degrabă, interzicerea lui Donald Trump să mai candideze din nou”, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel