Urmărește emisiunea live
Demitere Voiculescu și Moldovan. PSD Constanța: Barna, acest mare specialist în tastat, s-a conformat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Demitere Voiculescu și Moldovan. PSD Constanța: Barna, acest mare specialist în tastat, s-a conformat  /  Sursa foto: Facebook Dan Barna
Demitere Voiculescu și Moldovan. PSD Constanța: Barna, acest mare specialist în tastat, s-a conformat / Sursa foto: Facebook Dan Barna
Filiala din Constanța a Partidului Social Democrat a transmis un mesaj, după ce Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan au fost demiși din funcții.

Într-o postare pe Instagram, filiala din Constanța a Partidului Social Democrat a transmis un mesaj, după ce Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății și Andreea Moldovan din funcția de secretar de stat:

„#VladVoiculescu și #AndreeaMoldovan, demiși.

Barna, acest mare specialist în tastat, a fost nevoit să accepte în urma presiunilor lui Cîțu, care i-a spus că nu poate lucra cu ei și că aduc prejudicii majore guvernului.

Barna, ferm cum îl știm, s-a conformat“, au scris cei de la PSD Constanța pe Instagram.

Florin Cîţu a anunţat oficial că a cerut demiterea lui Vlad Voiculescu şi a secretarului de stat Andreea Moldovan şi că a înaintat cererea către Klaus Iohannis care a acceptat-o. Ulterior, Dan Barna a refuzat interimatul la Sănătate, iar funcția a fost preluată de premierul Cîțu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Partidul Social Democrat CTA (@psdcta)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel