Demisii în bloc din PNG. Toți membrii unei filiale se înscriu în PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
becali dc
becali dc

Membrii Partidului Noua Generație (PNG) din Mediaș, dar și conducerea filialei au demisionat marți și au hotărât să se înscrie în PDL, deranjați că liderul formațiunii politice, George Becali, candidează la alegerile parlamentare din nouă decembrie din partea USL, potrivit Mediafax.

Președintele PNG Mediaș, Florin Olaru, a declarat marți într-o conferință de presă că membrii filialei sunt dezamăgiți de înscrierea lui George Becai în PNL și de candidatura acestuia din partea social-liberalilor.

”Din cauza deciziei domnului George Becali de a candida pe listele USL, organizaţia locală a Partidului Noua Generaţie Mediaş a hotărât să demisioneze în masă şi să treacă la Partidul Democrat Liberal. Considerăm că PDL ne reprezintă mai mult decât alte partide,” spune Florin Olar.

El a mai precizat că decizia de a demisiona în bloc a fost luată după îndelungi discuții cu toți colegii din filiala din Mediaș a Partidului Noua Generație.

Gigi Becali candidează din partea Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din nouă decembrie, pentru un loc de deputat într-un colegiu din Sectorul șase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel