Demisie Stănescu. Ponta: Aveați alte așteptări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Senatorul social-democrat Paul Stănescu a anunțat, luni, că a demisionat din funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Invitat la B1 TV, Victor Ponta a avut un cuvânt de spus legat de acest subiect.

Victor Ponta a declarat ca multă lume a avut alte așteptări în ceea ce îl privește pe Paul Stănescu:

"Aveați alte așteptări, îmi pare rău. Anul trecut, în momentul în care foștii mei colegi din PSD, era chiar și domnul Stănescu acolo, s-au ridicat cuminți din bancă, de la Parlament, și au votat pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD, pentru mine, în acel moment, a fost foarte clar că modul în care gândesc este total diferit de cel al acestor oameni.

Stănescu o să stea cuminte

Aveți niște așteptări de la niște oameni de la care nu trebuie să aveți așteptări. Stănescu o să stea cuminte câteva luni, dacă o să stea cuminte, poate se întoarce. Cred ca domnul Dragnea știe foarte bine să-i gestioneze, cu genunchiul pe grumaz, cu biciul, din când în când și cu morcovul, dacă sunt cuminți. Până la urmă e problema lor. E clar că vedem lucrurile diferit despre competență, profesionalism", a spus Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel