DEMISIE. Mihai Tudose RECUNOAȘTE tensiunile cu Liviu Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Premierul Mihai Tudose a recunoscut tensiunile cu președintele PSD, Liviu Dragnea și a dat cărțile pe față, luni seară, la Antena 3. 

Întrebat dacă a spus că ia în calcul să-și dea demisia, premierul a răspuns: ”Am spus-o unui cerc de patru persoane. Dacă lucrurile stau așa de rău și Guvernul s-a prăbușit, hai să mergem acasă că înseamnă nu facem bine”. 

Mihai Tudose a dezvăluit că are susținerea unor lideri de organizații de partid: ”Astăzi am avut o discuție cu mai mulți lideri importanți în partid, care au venit la guvern, auzind...”. 

Astăzi, la ora 13:00, în agenda publică de prim-ministru, Mihai Tudose avea anunțată o întâlnire cu secretarul general al NATO. Exact la aceeași oră, este convocat un for de conducere al PSD. Premierul a afirmat: ”Sper că este o coincidență sau că a fost o scăpare a cuiva care a evitat o confruntare, dar, mai vorbim mâine...”. 

”Va trebui să stabilim foarte clar relațiile între partid și Guvern” a spus Tudose, care a precizat, întrebat dacă relațiile sunt corect, că ”pot fi îmbunătățite”. 

Mai mult, Mihai Tudose a afirmat că în PSD sunt persoane nemulțumite că nu pot controla Guvernul. ”Nu aș putea spune că suntem într-un moment fericit al relației dintre noi” a precizat Mihai Tudose privind tensiunile cu Liviu Dragnea. 

Premierul a mai afirmat că nu are ce să-și reproșeze în relația cu Liviu Dragnea. El a adăugat că mâine va face un anunț important, după ce vor vorbi bărbătește. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel