Demisie la vârful PNL
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Președinta femeilor liberale sucevene, consilierul județean Cătălina Culipei, a demisionat din PNL, pe motiv că nu se mai regăsește în acest partid. 

„A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobîndit de-a lungul vieții. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea.

Astăzi, din acel proiect nu mai regăsesc nimic care să mă reprezinte. Oamenii s-au schimbat, principiile s-au schimbat, valorile, așteptările. Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mîndră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns pînă la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect”. 

În finalul comunicatului, Cătălina Culipei afirmă: „Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine”, potrivit anunțului postat pe pagina de Facebook. 

La alegerile din 2020, Cătălina Culipei a candidat pe lista PNL din județul Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel